The Foundation Project: Avon Extra Lasting Foundation


Μια από τις πιο πρόσφατες αγάπες μου είναι το foundation της Avon το Extra Lasting. Έρχεται σε γυάλινο μπουκαλάκι των 30ml, με κόκκινη αντλία (η οποία προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου καθώς βγάζει πολύ μικρή ποσότητα σε κάθε αντληση)και έχει μέτρια, κατά την άποψη μου, κάλυψη και μεγάλη διάρκεια. Βγαίνει σε 6 αποχρώσεις και εγώ το έχω στην nude.
Κοστίζει κανονικά €21,95 αλλά μπορείτε να το πετύχετε σε προσφορά, όπως εγώ, σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Στον κατάλογο που τρέχει έχει μια προσφορά όπου μπορείτε να πάρετε 2 στην τιμή του ενός, ενώ στον επόμενο (9) μπορείτε να το βρείτε στα €12,90. Δέν έχει SPF, οπότε θα πρέπει να φροντίσετε να χρησιμοποιήσετε μια ενυδατική με αντηλιακή προστασία αν επιθυμείτε να το βάλετε το πρωί. Διαρκεί για ώρες ακόμα και στο δικό μου μικτό προς λιπαρό δέρμα χωρίς να φεύγει και μου καλύπτει άψογα τις πανάδες στο μέτωπο, ενώ σε κάποια σπυράκια που ενδεχομένως εμφανιστούν χρειάζεται να το "χτίσω" με μια επιπλέον στρώση. Πάμε όμως να το δούμε αναλυτικά:

Χωρίς Primer έχει πολύ καλή διάρκεια εως και 8 ώρες στο δικό μου μικτό-λιπαρό δέρμα χωρίς να ανυσηχώ για την αντιαισθητική γυαλάδα που εμφανίζεται στην ζώνη Τ. Απλά το σετάρο με μια πούδρα αν και τις μέρες με περισσότερο κρύο νιώθω ότι ακόμα και χωρίς πούδρα θα ήταν οκ. Έχει φυσικό προς ματ τελέιωμα και με την πούδρα είναι νομίζω ότι πρέπει.
Με το Primer των Sephora και της Vivo, η διάρκεια είναι απίστευτη, σαφέστατα μεγαλύτερη και η περιττή γυαλάδα δεν κάνει την εμφάνιση της για πολλές πολλές ώρες.
Με το Primer της MUA έχει εξίσου καλή διάρκεια αλλά η γυαλάδα έρχεται πιο γρήγορα να μου χτυπήσει την πόρτα. Γύρω στις 9 ώρες δηλαδή και μετά θα χρειαστώ ένα blotting paper ή/και λίγη πούδρα.
Δεν το έχω συνδυάσει ακόμα με άλλα Primers αλλά πολλες φορές βάζω απλώς μια ενυδατική με ματ τελείωμα ή έναν ορό προσώπου με ματ αποτέλεσμαν αποφεύγοντας εντελώς το Primer αφού ούτως ή άλλως η διάρκεια και η κάλυψη του μου αρκεί.Ιδανικά το συνδυάζω με διάφανη πούδρα για να το σετάρω και είμαι έτοιμη.


Αν μου αρέσει; Θα έλεγα πολύ. Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές που μην ξέροντας τι να επιλέξω για foundation έπιανα τον εαυτό μου να ψάχνει για το Extra Lasting foundation της Avon. Το μόνο που μου μένει είναι να το τεστάρω και το καλοκαίρι αλλά κάτι μου λέει ότι δεν θα με απογοητεύσει. Επιπλέον μου έχει καρφωθεί η ιδέα ότι μοιάζει με το Double wear της Estee Lauder. Λέτε να βρήκα το dupe του; Μένει να τα τεστάρω δίπλα δίπλα τι λέτε;


Εσείς το έχετε δοκιμάσει; Πως σας φαίνεται;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...