The Foundation Project : Rimmel Stay Matte foundation + Demo & Review video

Μέσα στις γιορτές η μητέρα μου μού έφερε από την Αγγλία το Stay Matte foundation της Rimmel, που ομολογουμένως ήθελα να δοκιμάσω απο καιρό.

Είναι ένα foundation με υφή mousse αλλά είναι μέσα σε σωληνάριο, γεγονός που το κάνει ακόμα πιο ευκολόχρηστο, κατά την προσωπική μου άποψη. Είναι στα 30ml και είναι πολύ οικονομικό, κόστισε 6 λίρες και ήταν 1+1 δώρο. Είμαι σίγουρη ότι πιθανότατα μπορείτε να το βρείτε από online καταστήματα όπως το www.eastendcosmetics.co.uk ή το www.feelunique.com (Σας προτείνω αυτά τα δύο καθώς είναι Αγγλικά και δεν θα έχετε πρόβλημα με το Τελωνείο, αφού και η Αγγλία είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Το μόνο μείον αν θα μπορούσε να θεωρηθεί είναι ότι δεν έχει Spf, αλλά εγώ φορούσα την ενυδατική μου με αντηλιακή προστασία και δεν είχα κανένα θέμα. Και πιστεψε με το χρησιμοποίησα και με ενυδατική κρέμα όχι και τόσο ελαφριά, μάλλον λιπαρή θα την έλεγα και πάλι ήταν ματ το τελείωμα του.

Γεικά,  όταν το απλώσετε στο πρόσωπο είναι σχετικά ελαφρύ και έχει μέτρια κάλυψη, η οποία όμως μπορεί να χτιστεί σε υψηλή. Έχει υφή mousse και μόλις το απλώσετε έχει ματ τελείωμα που διαρκεί ώρες.

Αναλυτικά:

Χωρίς primer έχει μια πολύ καλή διάρκεια και μένει ματ για ώρες. Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση, αφού δεν είναι ιδιαίτερα βαρύ και σας προσφέρει την κάλυψη που χρειάζεστε. Ενδεχομένως στα σημεία που έχετε πιο έντονους και ανοιχτούς πόρους όμως  ίσως χρειαστείτε κάποιο primer απλά για να τους καλύψετε καλύτερα.

Με όλα τα σιλικονούχα primers (Sephora, Vivo κτλ)  η διάρκεια του ήταν απίστευτη χωρίς να κάνει την εμφάνιση της η γυαλάδα στην ζώνη Τ. Με το Sephora άγγιξε σχεδόν τις 16 ώρες χωρίς αλλοιώσεις, απλά με ένα retouche με πούδρα γύρω στις 10 ώρες, απο την πρώτη εφαρμογή.

Με το primer της MUA δεν παρατήρησα καποια διαφορά ιδιαίτερη, εκτός του ότι απλωνοταν πιο εύκολα, όπως επίσης και με το primer της Oriflame, που όμως το έκανε να στρώνει πιο ομοιόμορφα από αυτό της MUA και έδινε κατάτι μεγαλύτερη διάρκεια στο ματ τελείωμα του.

Γενικά είναι ένα foundation που μου αρέσει πάρα πολύ, το συνιστώ για λιπαρές επιδερμίδες με το χέρι στην καρδιά.

Επίσης, σας ετοίμασα ένα Demo & review Video. Ελπίζω να σας αρέσει.



Εσείς το έχετε δοκιμάσει; Πως σας φάνηκε;

The KM Projects
Not just another beauty blog



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...