EXELIA Street Event Σάββατο 8 Μαρτίου




EXELIA Street Event
Σάββατο 8 Μαρτίου – Ημέρα της Γυναίκας
12.00 με  16.00

Χαρίζουμε Χαμόγελα, χαρίζουμε ενημέρωση!


Αθήνα, 25 Φεβρουαρίου - Η ελληνική σειρά καλλυντικών EXELIA γιορτάζει την Ημέρα της Γυναίκας, το Σάββατο 8 Μαρτίου, οργανώνοντας μια εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση τριών παθήσεων που απειλούν σήμερα την υγεία των γυναικών: τον καρκίνο του μαστού, τον σακχαρώδη διαβήτη και τις διατροφικές διαταραχές. Σε συνεργασία με τους αρμόδιους Φορείς και Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς, μεταξύ 12.00 και 16.00, θα υπάρχει υπεύθυνη ενημέρωση των γυναικών σε προσωπικό επίπεδο.

Ενημέρωση από ειδικούς
Την ενημέρωση θα αναλάβουν ειδικοί από φορείς που εξειδικεύονται στις συγκεκριμένες παθήσεις. Συγκεκριμένα, ψυχολόγοι - ψυχοθεραπευτές και κοινωνικοί λειτουργοί από τον Σύλλογο Άλμα Ζωής (http://www.almazois.gr/), γιατροί της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας (ΕΔΕ- http://www.ede.gr/), καθώς και ψυχολόγοι της Ελληνικής Εταιρείας Έρευνας της Συμπεριφοράς (ΕΕΕΣ - http://www.eees.gr/) θα προσφέρουν πλήρη και έγκυρη ενημέρωση για την πρόληψη, δίνοντας παράλληλα απαντήσεις σε ερωτήματα και ανησυχίες που προβληματίζουν τις γυναίκες.

Χαρίζουμε χαμόγελα, χαρίζουμε ενημέρωση!

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένο photobooth με μηνύματα που προωθούν την πρόληψη.  Για κάθε χαμόγελο που θα χαρίζουν οι παρευρισκόμενοι, η EXELIA θα τους χαρίζει τις φωτογραφίες τους. Η ραδιοφωνική παραγωγός Αφροδίτη Σημίτη θα παίζει μουσική δίνοντας ξεχωριστό ρυθμό στο EXELIA Street Event. Τις ενδιαφερόμενες γυναίκες  θα ευαισθητοποιούν η Βασιλική Βουγιούκα, Ολυμπιονίκης της Ξιφασκίας και η Ναταλία Κοκοσαλάκη, βραβευμένη αρχιτέκτονας, δύο σύγχρονες Ελληνίδες που μοιράζονται με τα EXELIA την πρωτοπορία και τις διακρίσεις τους. 



Σχετικά με τις Δράσεις ΕXELIA:
Η σειρά EXELIA με υπευθυνότητα και συνέπεια, γίνεται σύμμαχος στην προσπάθεια για σωστή ενημέρωση, πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση τριών παθήσεων που απειλούν σήμερα την υγεία των γυναικών. Ευαισθητοποιεί τις γυναίκες αξιοποιώντας όλα τα μέσα που διαθέτει ενώ, παράλληλα, ενισχύει με ένα ευρώ για κάθε προϊόν που πωλείται, τους αρμόδιους Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς. http://www.exelia-cosmetics.com

Σχετικά με τα Φαρμακευτικά Εργαστήρια CANA:
Τα Φαρμακευτικά Εργαστήρια Cana είναι μία ελληνική εταιρεία που, από την ίδρυσή της το 1928, με  συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης, παράγει και διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υγείας στην ελληνική αγορά. http://www.cana.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...