Οι δύο μου αγάπες



Μια τρέλα με έχει πιάσει τον τελευταίο καιρό με το Tangerine Tango της Jordana. Ένα φωτεινό κόκκινο-πορτοκαλί κραγιόν, άκρως ανοιξιάτικο που μου ανεβάζει την διάθεση αμέσως. Jordana θα βρείτε μόνο μέσω internet. Εγώ τα αγοράζω από το www.cherryculture.com ή από το www.beautyjoint.com.


Τα κραγιόν της Jordana είναι πολύ σταθερά, με έντονη απόδοση χρώματος. Το συγκεκριμένο ανήκει στην ματ σειρά τους, που προσωπικά είναι η αγαπημένη μου. Το μόνο ίσως μειονέκτημα της είναι ότι κάποια κραγιόν ίσως τα νιώσετε λίγο ξηρά στα χείλη σας. Για αυτό και εγώ πριν βάλω το κραγιόν χρησιμοποιώ το  lip butter της Liposan, το οποίο κέρδισα πρόσφατα σε ένα διαγωνισμό της ίδιας της εταιρείας στο facebook. Εγώ επέλεξα την γεύση frambuesa, δηλαδή φραμπουάζ που έλεγε και η μαμά μου ή απλά μούρα. Ταμπονάρω με ένα χαρτομάντηλο και έπειτα βάζω το αγαπημένο μου κραγιόν της Jordana. Έτοιμη !!!!

Έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα δύο;


Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...