Estee Lauder Idealist Even Skin Tone Illuminator sample review



Ένα μικρό δείγμα (7ml) είχε πέσει στα χέρια μου πριν από καιρό και το είχα χρησιμοποιήσει ελάχιστα. Θέλοντας όμως να αξιοποιήσω όλους όμως τους ορούς που έχω στην διάθεση μου, αποφάσισα να εντάξω στην καθημερινή μου ρουτίνα και τον Idealist Even Skin Tone Illuminator της Estee Lauder. Ένας ορός που υπόσχεται λαμπερή και ομοιόμορφη επιδερμίδα.

Τον χρησιμοποιώ κάθε βράδυ πριν την ενυδατική μου κρέμα. Δεν είναι καθόλου λιπαρός, απλώνεται ομοιόμορφα και απορροφάται γρήγορα. Αρκεί μια πολύ μικρή ποσότητα για όλο το πρόσωπο. Το χρησιμοποιώ ήδη αρκετό καιρό περίπου 2 εβδομάδες και τώρα που κοντεύει να τελειώσει μπορώ να πω ότι μου αρέσει πολύ η όψη της επιδερμίδας μου το πρωί. Ακόμα και τις μέρες που δεν έχω κοιμηθεί καλά, νιώθω να έχει κάνει δουλίτσα. Προς θεού δεν αντικαθιστά έναν καλό 8ωρο ύπνο, αλλά σίγουρα βοηθάει το δέρμα μας να δείχνει λαμπερό ακόμα και τις ημέρες που θα έπρεπε να είναι πιο "μουντό".

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να τον αγοράσω κάποια στιγμή σε κανονική συσκευασία, ειδικά αν πετύχω κάποια από τις πολύ λαχταριστές προσφορές που βάζουν συχνά τα Sephora ή ο Hondos. Θα είναι το δώρο μου για τον εαυτό μου. Θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα καλλυντικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...