Hairspray JEAN IVER PROFESSIONAL Extra Hold



Είναι από τις λίγες λακ για τα μαλλιά που δεν μου βάρυνε το μαλλί, ενώ έδινε δυνατό κράτημα στα μαλλιά μου και το χτένισμα διαρκούσε ώρες.Μιλάω για την λακ από την JEAN IVER PROFESSIONAL . Είχα ακούσει τα καλύτερα και ήθελα πάρα πολύ να την δοκιμάσω.

Η αλήθεια είναι ότι δεν χρησιμοποιώ λακ τόσο συχνά αλλά περισσότερο για να τελειοποιήσω κάποια χτενίσματα βραδινά που κάνω, είτε με μπούκλες είτε με κάποιο κότσο. Το μόνιμο πρόβλημα μου αν χρησιμοποιήσω λακ το πρωί είναι ότι την επόμενη μέρα είχα κάτι αντιαισθητικά ασπράκια στα μαλλιά (αν όχι από την ίδια μέρα) και τα μαλλιά μου ήταν τα μισά λαδωμένα και βαριά και τα άλλα ξηρά και σπασμένα . Στο συγκεκριμένο με τράβηξε το γεγονός ότι ισχυρίζεται πως φεύγει με ένα απλό βούρτσισμα. Και κατά ένα μαγικό τρόπο το καταφέρνει. Μου έκανε απίστευτη εντύπωση ότι την επόμενη από την ημέρα που την είχα χρησιμοποιήσει, βούρτσισα τα μαλλιά μου και δεν τα αισθάνθηκα σε καμία περίπτωση βαριά/λαδωμένα , ενώ ήταν πολύ εύκολο να περάσει η βούρτσα ανάμεσα αφού δεν είχαν κοκκαλώσει σε ορισμένα σημεία και "σπάσει" λες και είχαν κολλήσει τα μαλλιά μεταξύ τους.

Νομίζω ότι βρήκα την πιο βολική λακ , ιδανική για τα γούστα μου .


Εσείς την έχετε δοκιμάσει;

The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...