Αγαπημένα Απριλίου 2014




  1. Αγαπημένη ΒΒ, Skin79, Intense Classic Balm. Την έχω παρει από το ebay, είναι Κορεάτικη και θα την βρείτε μόνο σε διαδικτυακά καταστήματα ή από το ebay.
  2. To Blush & Brozer της ELF στην απόχρωση St. Lucia. Σας το έδειξα πρόσφατα σε βίντεο haul. Δείτε το εδώ.
  3.  Silky Eye pencils, της Erre Due. Οι αποχρώσεις τους είναι στα νούμερα 37 (μπλε) και 38 (μωβ).
  4. Max Factor Colour Expert  Eyeliner, αδιάβροχο eyeliner στην απόχρωση 03 Metallic Lilac. Το είχα αγοράσει από το bazaar των Notos Galleries. Δείτε εδώ το σχετικό haul.
  5. Rimmel scandaleyes στην απόχρωση Bulletproof Beige. Αυτό ειναι το σχετικό βίντεο με τις αγορές για να δείτε από που το πήρα.
  6. Το κραγιόν της Jordana στην απόχρωση Tangerine Tango. Είχα γράψει αναλυτικά για αυτό εδώ, αλλά έχω δείξει και αναλυτικά όλα τα κραγιόν της Jordana εδώ. Τα Jordana τα βρίσκετε μόνο μέσω www.beautyjoint.com & www.cherryculture.com.
    Επίσης δείτε εδώ το FOTD που χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο κραγιόν.
  7. Δείτε εδώ το βίντεο με τις αγορές μου σε MILANI. Εδώ σας δείχνω το MILANI Color Statement Lipstick Teddy Bare και το MILANI Color Statement Lipstick  - Uptown Mauve το οποιο το είχα δείξει εδώ.
  8. Η μονή καφέ σκια της ELF είναι στην απόχρωση coffee bean. Δείτε την στο σχετικό haul εδώ.
  9. Το σπρέυ σώματος της BIOLIFE για το οποίο σας έχω μιλήσει αρκετά τώρα τελευταία. Το άρωμα του είναι "Ορχιδέα" και έχω ξετρελαθεί. Διαβάστε εδώ το σχετικό haul
The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...