8 Summer Essentials


Το καλοκαίρι έφτασε επιτέλους και εγώ επέλεξα 8 προϊόντα απαραίτητα για να το απολαύσουμε φέτος και όχι μόνο...

BIO OIL
Ένα πολυχρηστικό λαδάκι ήδη διάσημο στο εξωτερικό, που μπήκε πρόσφατα στις καρδιές μας. Χάρη στο "επαναστατικό" συστατικό Purcellin oil που περιέχει προσφέρει ενυδάτωση. Το Purcellin oil αλληλεπιδρά με τις Βιταμίνες Α και προάγει την δημιουργία κολλαγόνου & Ε για ενυδάτωση . Σε συνδυασμό με τα βιολογικά αρωματικά έλαια – χαλαρωτική Λεβάντα, Καλέντουλα για την αναγέννηση των κυττάρων, Δενδρολίβανο για ενδυνάμωση του δέρματος και καταπραϋντικό Χαμομήλι έτσι ώστε να επιτευχθεί η άμεση πρόσληψη των συστατικών καθώς και η στοχευμένη αντιμετώπιση της βλάβης του δέρματος, δίχως όμως παράλληλα να αφήνει ίχνος λιπαρότητας στην επιδερμίδα. Τι το κάνει ιδανικό για το καλοκαίρι; Μεταξύ πολλών άλλων, ενυδατώνει την αφυδατωμένη επιδερμίδα, βοηθάει τα εγκαύματα από τον ήλιο και καταπραύνει τα σημάδια απο τσιμπήματα εντόμων και κουνουπιών. Μπορείς να το βρεις στα φαρμακεία, στα hondos αλλά και στο iherb, όπου θα βρεις και την μεγαλύτερη συσκευασία.

Colossal Go Extreme
Έχει πατενταρισμένο βουρτσάκι και σύνθεση με προ-κερατίνη που χαρίζουν στις βλεφαρίδες πλούσιο extreme όγκο.Αν και με δυσκόλεψε στην αρχή το βουρτσάκι γιατί είναι αρκετά μεγάλο και φοβόμουν μην λερωθώ, οποτε και στο τέλος αυτό ακριβώς κατάφερνα να κάνω, ότι ήθελα να αποφύγω. Τωρα της έχω πάρει τον αέρα και δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα.Δίνει όγκο στις βλεφαρίδες μου χωρίς να κάνει κόμπους και χωρίς να μου τις κοκκαλώνει, ενώ τις διατηρεί "γυρισμένες" χωρίς να βαραίνουν.

ELF Bronzer & Blusher, St. Lucia

Ένα bronzer και ένα ρουζ σε μια απλή μαύρη συσκευασία είναι αρκετά για να σου δώσουν το χρώμα που χρειάζεσαι για φέτος το καλοκαίρι. Το έχω κάνει το καθημερινό μου "αξεσουάρ" γιατί θεωρώ πως είναι ο ιδανικός συνυασμός για το πρωινό μου μακιγιάζ.. Έχει ένα πολύ ζεστό χρώμα bronzer, όχι όμως πολύ σκούρο να με αγριεύει, και ένα απαλό ροζ-κοραλί ρουζ . Είναι πολύ οικονομικό και μπορείτε να το βρείτε είτε απο το iherb είτε απευθείας από την elf στην Αγγλία (τουλάχιστον εγώ απο αυτα τα δύο site προμηθεύομαι τα elf μου.

Ο πειρασμός της Nina Ricci
Για το συγκεκριμένο άρωμα σας έχω ξαναμιλήσει. Το αγαπώ. Είναι τόσο γλυκό ώστε να μην γίνεται πολύ βαρύ, είναι τόσο λουλουδάτο ώστε να σε ταξιδεύει. Ένα παραμυθένιο άρωμα σε συλλεκτική συσκευασία , το La Tentation de Nina Ricciέχει γίνει το αγαπημένο μου άρωμα για φέτος.


Maybelline Color sensational lipstick - Fuchsia Flash #865
Τα Color sensational τα γνωρίζετε οι περισσότερες πιστεύω και είμαι σίγουρη ότι αρκετές από εσάς έχετε ένα στην συλλογή σας. Το #865 Fuchsia Flash είναι ένα πολύ ζωντανό φούξια, αρκετά κρεμώδες
ώστε να μην στεγνώνει τα χείλη, αλλά αρκετά ματ σε τελείωμα και πολύ σταθερό. Είναι όμως και ένα πολύ κοντινό dupe για το Candy yum yum της MAC.

ΚΙΚΟ Long Lasting Stick Eyeshadow 8 hour No-transfer #09
Αυτή η σκιά σε στυλό της ΚΙΚΟ με έχει ξετρελάνει. Είναι πάρα πολύ σταθερή, με απίστευτη διάρκεια και με έντονη χρωματική απόδοση. Όμως πιο πολύ είναι το τυρκουάζ χρώμα της που έχω λατρέψει σε αυτήν την σκιά. Ενίοτε την χρησιμοποιώ σαν σκιά αλλά τις περισσότερες φορές την βάζω σαν μολύβι στο κάτω βλέφαρο και δημιουργώ μια έντονη τυρκουάζ γραμμή κάτω από τα μάτια. Και το τυρκουάζ το αγαπώ τόσο πολύ.

ΜΑΝΗΑΤΤΑΝ Soft mat lip cream
Ένα σχετικά πρόσφατο απόκτημα μου, από το ταξίδι μου στην Αυστρία, το Lip cream της Manhattan σε ένα πολύ έντονο κοραλί χρώμα. Το Lip cream της Manhattan έχει πολύ καλή διάρκεια και έντονη χρωματική απόδοση, αν και τείνει να είναι λιγο ξηρό, οποτε συνηθίζω να φοράω πρώτα ένα καλό ενυδατικό lip balm και μετά να το απλώνω και έτσι δεν μου ξεραίνει τα χείλη. Το καλό όμως είναι ότι μπορείτε να τα βρείτε κι εδώ φυσικά. Πιστεψτε με θα τα λατρέψετε.

GINA Professional - Quick Dry & High Gloss #057
Ένα βερνίκι νυχιών που ανακάλυψα μετά από "επιδρομή" μου στο ΤΙΤΑΝ είναι της GINA Professional. Είναι Ιταλικής προέλευσης και χωρίς καμφορά , φορμαλδεϋδη και άλλα βλαβερά συστατικά. Κοστίζει μόλις 1€, έχι απίστευτη απόδοση καθώς είναι αρκετά οπάκ ακόμα και αυτή η ανοιχτή παστελ κοραλί απόχρωση, και έχει απίστευτη διάρκεια. Αντέξανε τα νύχια μου κοντά μια εβδομάδα χωρίς να ξεφλουδίσουν καθόλου και με αρκετή γυαλάδα. Το #57 το έχω στην κυριολεξία λατρέψει και το συνιστώ σε όλες σας.


Αυτά είναι τα δικά μου "summer essentials" για φέτος το καλοκαίρι. Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτα;



The KM Projects
Not just another beauty blog



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...