ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ - HUGE UNBOXING INTERNET HAUL

Την Κυριακή που μας πέρασε σας ανέβασα μια φωτογραφία στο Instagram με κάποια πακετάκια που παρέλαβα πρόσφατα και κάποιες από εσάς μου ζητήσατε να κάνω ένα unboxing video. Βέβαια, βγήκε λίγο Μπεν Χουρ, γιατί με έπιασε και μια λογοδιάρροια και ήθελα να τα πω όλα όσα μου έρχονταν στο μυαλό. Ελπίζω να σας αρέσει και να πάρετε ιδέες αλλά και να μάθετε και μερικά κόλπα για το πως να παραγγέλνετε από το ίντερνετ.




Όμως επειδή είναι unboxing και ουσιαστικά δεν έχω προλάβει να δοκιμάσω όλα τα πραγματάκια που σας δείχνω αφού μόλις άνοιξα τα πακέτα μπροστά στα μάτια σας, σας έχω εδώ και μερικές φωτογραφίες με όλα τα πραγματάκια που πήρα για να τα δείτε καλύτερα και να σας μιλήσω για τις πρώτες εντυπώσεις και εδώ.




Αυτή είναι η τρισδιάστατη θήκη που βρήκα για το κινητό μου (αγνοήστε παρακαλώ τις δαχτυλιές στην οθόνη του κινητού) .Θα την βρείτε στο ebay πατώντας εδώ και κόστισε γύρω στα €4,00.



Το μαντηλάκι που πήρα από το ebay Με τα φιογκάκια, είναι ένα πολύ ανοιχτό σομμόν (εδώ λόγω φλας φαίνεται άσπρο). Είναι μακρόστενο, αρκετά μακρύ , chiffon που όμως το νιώθετε σαν ματαξωτό και κόστισε γύρω στο €1,50. Θα το βρείτε στο ebay πατώντας εδώ


Πάμε τώρα σε αυτά που αγόρασα από το Sammydress. Μπορείτε να πληρώσετε μέσω paypal , το οποίο θεωρώ και πιο ασφαλές. Σας βρήκα και αυτόν τον εκπτωτικό κωδικό FEB0310FAFF που σας δίνει έκπτωση 10% από την παραγγελία σας, εγώ τον χρησιμοποίησα σε αυτήν, πιστεύω να λειτουργεί ακόμα.

Αυτή είναι η τσάντα που με έχει ξετρελάνει, αλλά ειλικρινά την αδικεί η φωτογραφία. Θα πρέπει να δείτε το βίντεο. Εγώ την χρησιμοποιώ ήδη και την λατρεύω γιατί είναι τεράστια, χωράει πολλά πράγματα και είναι και πολύ όμορφη. Το Link για την τσάντα θα το βρείτε πατώντας εδώ.



Και η ριγέ τσάντα είναι πολύ αξιοπρεπής για τα χρήματα της (κόστισε €5,00). Έχει λεπτομέρειες από δερματίνη και αλυσιδίτσα χρυσή αλλά είναι υφασμάτινη και άκρως καλοκαιρινή. Επίσης, είναι μεγαλύτερη απ' ότι πίστευα. Την είχα πρωτοδεί στο blog της Δέσποινας το All beauty included, στο Post με κάτι πράγματα που είχε πάρει απο το dresslink. Εγω διαλεξα την τσάντα τελικά απο το Sammydress.  . Βρείτε την εδώ.


Το ρολογάκι είναι πολύ γλυκό και κόστισε γύρω στα €2,50. Θα το βρείτε στο Sammydress πατώντας εδώ.




Το μαντηλάκι με το ασημένιο κολιέ/αλυσίδα είναι λίγο πιο "άγριο" στην αφή από τα άλλα δύο, ως chiffon όμως είναι ελαφρύ και απαλό. Βρείτε το εδώ.

Και τέλος είναι αυτά που πήρα από το Dresslink. Με προσέγγισε το συγκεκριμένο site για να μου στείλουν κάποια πράγματα να δοκιμάσω. Μου έδωσαν ένα ποσό (γύρω στα 11€) όπου μπορούσα να ξοδέψω για να πάρω ότι ήθελα. Απλά αυτά που θα επέλεγα θα πρέπει να έφταναν το ποσό αυτό μαζί με τα μεταφορικά τους, διαφορετικά θα έπρεπε να επιβαρυνθώ εγώ με τα μεταφορικά. Κάτω από την τιμή του κάθε προϊόντος έχει estimate shipping κουμπάκι όπου μπορείτε να πατήσετε για να υπολογίσετε τα έξοδα.

Έψαξα λοιπόν και βρήκα κάποια, με μηδενικά ή ελάχιστα έξοδα αποστολής. Και να τι διάλεξα.

Το πορτοφολάκι το καταχάρηκα. Το χρησιμοποιώ ήδη. Έχω χωρέσει όλες τις κάρτες μου και ταυτότητες/πάσα που χρειάζεται να έχω μαζί. Είναι το μόνο που μπορώ να πω ότι μοιάζει όντως αρκετά φθηνό στην αφή του, αλλά οπτικά δεν φαίνεται τίποτα. Μαζί με τα μεταφορικά του κοστίζει $5,00 (περίπου €3,50) . Βρείτε το εδώ.



Πέντε πινελάκια που διάλεξα για ρουζ, foundation, Πούδρα κτλ. Ήθελα πολύ να πάρω μια τέτοια σειρά απο πινέλα. Χθες τα έπλυνα πρώτη φορά και δεν παρατήρησα να μαδάει κάποιο. Πολύ καλά φαίνονται και θα αρχίσω να τα χρησιμοποιώ άμεσα για να επανέλθω με αναλυτικό review σε αυτά γιατί πολλές κοπέλες με ρωτάνε κατά καιρούς για οικονομικά πινέλα. Κοστίζουν γύρω στα €5,00 και έχουν δωρεάν μεταφορικά. Βρείτε τα εδώ.


 Μεγάλο μαντήλι chiffon με αίσθηση μεταξωτού. Κόστισε μόλις 2$ δηλαδή περίπου €1,50 και θα το βρείτε εδώ.

Όπως αναφέρω και στο βίντεο έχω κάνει προγενέστερα δύο βίντεο με συμβουλές για αρχάριους σχετικά με τις Online αγορές και το ebay. Αν θέλετε μπορείτε να τους ρίξετε μια ματιά, γιατί πιστεύω ότι θα σας βοηθήσουν πραγματικά, ειδικά αν δεν έχετε προηγούμενη εμπειρία διαδικτυακών αγορών.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο με τον οδηγό ebay για αρχάριους εδώ.


Μπορείτε να δείτε το βίντεο με τις online αγορές για αρχάριους εδώ.



The KM Projects
Not just another beauty blog



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...