Physician's Formula Youthful Wear Review


Σας τα έδειξα πρόσφατα σε haul από το Iherb. Μπορείτε να δείτε το video εδώ. Στο iherb κόστισαν $13,39 η πούδρα και $14,35 το  foundation (απόχρωση light) με δώρο το πινελάκι. Και τα δύο τα είχα δει σε πρόσφατο βίντεο ξένης Youtuber και είχα ξετρελαθεί μόνο από την συσκευασία τους. Ναι μόνο από την συσκευασία τους τα ερωτεύθηκα. Όποια θέλει μπορεί να τα παραγγείλει από το Iherb  και να χρησιμοποιήσει τον κωδικό HLG828 για έκπτωση μέχρι και 10$ από την πρώτη παραγγελία της παραγγελία.


Και τα δύο έχουν αντηλιακή προστασία SPF 15 και είναι υποαλλεργικά, χωρίς parabens και γλουτένη. Υπόσχονται να βοηθήσουν στην καταπολέμηση των κηλίδων, τα σημάδια του γήρατος και τα σημάδια από τον ήλιο. 


Physician's Formula, Inc., Youthful Wear, Cosmeceutical Youth-Boosting, Spotless Foundation & Brush:
Το foundation είναι ιδιαίτερα λεπτόρευστο, απλώνεται εύκολα και ομοιόμορφα και παρέχει ελαφριά κάλυψη, δίνοντας όμως ένα ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα και καταφέρνοντας να καλύψει τις πανάδες σε αρκετά καλό βαθμό. Η απόχρωση μου είναι η Light. Έχει φυσικό αλλά ταυτόχρονα βελούδινο τελείωμα και δίνει περισσότερο λάμψη στο δέρμα, οπότε θα έλεγα ότι όσες έχετε λιπαρό δέρμα καλό είναι να το αποφύγετε.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια βάση σιλικονούχα από κάτω αλλά σίγουρα είναι ένα foundation που απευθύνετε σε πιο κανονικές επιδερμίδες. Προσωπικά έχω μικτή και το αποφεύγω να το φορέσω ημέρες με πολλή υγρασία ή μέρες που το δέρμα μου έχει περισσότερη τάση για λιπαρότητα ειδικά στην ζώνη Τ. Ωστόσο στα σημεία που είμαι πιο "ξηρή" στέκεται πολύ καλά για αρκετά μεγάλο διάστημα , ακόμα και χωρίς primer. Μου αρέσει ιδιαίτερα ο "δοσομετρητής" του που θυμίζει φαρμακευτικό προϊόν. Όσον αφορά το πινέλο, δεν έχω καταφέρει να βρω χρήση για το συγκεκριμένο. Είναι ένα γλυκούλι γωνιακό πινέλο με απαλές τρίχες, αλλά τόσο μικρό που σίγουρα δεν βολεύει για να απλώνεις το foundation. Ίσως το χρησιμοποιήσω για να σετάρω το concealer μου ή κάτι τέτοιο. Θεωρώ ότι είναι τέλειο για τις ημέρες που νιώθω την επιδερμίδα μου κουρασμένη. Είναι πολύ ανάλαφρο και αρκετά καλό για καλοκαίρι ωστόσο με το δικό μου μικτό δέρμα είναι λίγο δύσκολο να πετύχω καλή διάρκεια χωρίς να εμφανιστεί αυτή η περιττή λιπαρότητα κατά την διάρκεια της ημέρας, ειδικά στην ζώνη Τ.




Physician's Formula, Inc., Youthful Wear, Cosmeceutical Youth-Boosting, Spotless Powder, SPF 15, Translucent

Η πούδρα της ίδιας σειράς αν και διαφανής έχει κάποια ιριδίζοντα στοιχεία που δίνουν περισσότερο λάμψη στο φως. Δεν θα την έλεγα ματ σε καμία περίπτωση αλλά περισσότερο δίνει μια λάμψη ζωντάνιας στο πρόσωπο μου. Προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ, γιατί ίσως έχω αρχίσει να ξεπερνάω την φάση του εντελώς ματ τελειώματος, ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Μην με παρεξηγήσετε δεν είναι σε καμία περίπτωση γεμάτη glitter ούτε σας κάνει να φαίνεστε πυγολαμπίδα. Αυτά τα ιριδίζοντα στοιχεία διαχέουν το φως και μας κάνουν να φαινόμαστε νεώτερες και γεμάτες ζωντάνια. Το γεγονός ότι έχει και αντηλιακό δείκτη προστασίας SPF 15 την κάνει ιδανική για τώρα το καλοκαίρι, ίσα ίσα να σετάρεις το μακιγιάζ σου. 


Σε γενικές γραμμές η πούδρα μου άρεσε και με βόλεψε περισσότερο από τα δύο και σίγουρα θα την ξαναγοράσω. Το foundation είναι καλύτερο για εξαιρετικές περιπτώσεις όταν το δέρμα μου είναι ή φαίνεται πιο κουρασμένο και σίγουρα καλύτερα να το χρησιμοποιήσω είτε τους πιο κρύους μήνες του έτους τα πρωινά, είτε σε βραδυνές εμφανίσεις ακόμα και τώρα το καλοκαίρι.

Έσείς έχετε δοκιμάσει προϊόντα Physician's Formula;


Συστατικά :
Inactive ingredients: Isododecane, cyclohexasiloxane, dimethicone, mica, PEG-10 dimethicone, phenyl trimethicone, disteardimonium hectorite, acrylates/polytrimethylsiloxymethacrylate copolymer, vinyl dimethicone/methicone silsesquioxane crosspolymer, cyclopentasiloxane, polymethylsilsesquioxane, calcium aluminum borosilicate, ribes nigrum (black currant) seed oil, paeonia suffruticosa root extract, laminaria digitata extract, ceramide 3, olive glycerides, sodium hyaluronate, nylon-12, polyamide-5, caprylic/capric triglyceride, alcohol, benzyl alcohol, caprylyl glycol, dehydroacetic acid, ethylhexylglycerin, helianthus annuus (sunflower) seed oil, hexylene glycol, octyldodecanol, octyldodecyl oleate, octyldodecyl stearoyl stearate, polysilicone -11, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract, solidago virgaurea (goldenrod) extract, propylene carbonate, tocopherol, tocopheryl acetate, triethoxycaprylylsilane, water, phenoxyethanol. May Contain: Titanium dioxide, iron oxides.

The KM Projects
Not just another beauty blog



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...