Review: L' oreal Skin Perfection serum



Ένας ορός που είχα πάρει απο το Zampple και είναι πλέον μέρος της καθημερινής μου βραδυνής ρουτίνας, είναι ο ορός από την σειρά της L'oreal, ο Skin Perfection Serum. 
Ένας ορός που υπόσχεται να τελειόποιήσει την υφή της επιδερμίδας συσφίγγοντας τους πόρους και δίνοντας ομοιόμορφο τόνο σε αυτήν. Είναι αρκετά ελαφρύς και λεπτόρευστος. Απλώνεται πολύ εύκολα και απορροφάται γρήγορα. Προσωπικά τον χρησιμοποιώ κυρίως βράδυ γιατί το πρωί χρησιμοποιώ ένα που υπόσχεται και ματ τελείωμα, αλλά σίγουρα μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε και το πρωί ανάλογα με την επιδερμίδα σας και πριν από την ενυδατική σας κρέμα.

Είναι σε μια πολυτελή γυάλινη συσκευασία των 30ml, με πολύ μοντέρνο και girly ροζ - φούξια σχεδιασμό. Περιέχει τα συστατικά LR2412 & Perline P που βοηθούν στην επιδιόρθωση της υφής και της εμφάνισης του δέρματος. Είναι ένας ορός που επικεντρώνεται σε τρεις βασικές ανάγκες ενός νεανικού δέρματος. Στην βελτίωση της υφής, στην ομοιομορια του τόνου της επιδερμίδας και στην μείωση των πόρων. Απευθύνεται σε νεναικές ηλικίες 20 με 30 ετών, που όμως θα ήθελαν να αντιμετωπίσουν καποιες ατέλειες του δέρματος τους.




Η τιμή του είναι γύρω στα 14€ αν θυμάμαι καλά και είναι πιθανό να τον ξαναγοράσω καθώς πιστεύω ότι απο σχέση ποιότητας τιμής είναι πάρα πολύ καλός. Ωστόσο, δεν είμαι πλέον στο ηλικιακό group Που απευθύνεται ο ορός (20-30) αφού το έχω περάσει το κατώφλι των 30 αν και δεν έχω ακόμα τόσο έντονες απαιτήσεις (οπότε και με κάλυπτε ο συγκεκριμένος). Ίσως όμως να αναζητήσω κατι άλλο, σίγουρα πάντως τον συνιστώ ανεπιφύλακτα σε κοπέλες που θέλουν να εμπλουτίσουν την περιποίηση της επιδερμίδας τους με έναν ορό.

The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...