Sammydress Review & Tips για να παραγγελνετε από αυτά τα sites


Στο προηγούμενο Haul Video που είχα κάνει με αγορές από το Sammydress σας είχα αναφέρει ότι με είχε προσεγγίσει το site για να μου στείλει κάποια πράγματα να δοκιμάσω και να πω την άποψη μου για το site αυτό. Ωστόσο η αποστολή η συγκεκριμένη είχε καθυστερήσει πάρα πολύ και όταν ανέτρεξα στην ιστοσελίδα για να δω τις λεπτομέρειες της παραγγελίας θυμήθηκα (αφού το είδα και γραμμένο δηλαδή) ότι επίτηδες είχα παραλείψει να βάλω tracking number και ασφάλεια στην συγκεκριμένη αποστολή για να τσεκάρω, πως αυτή η επιλογή μου θα επηρέαζε την αποστολή. 

Έτσι και έγινε. Παρόλο που έφυγε νωρίτερα κατά 15 ημέρες, από την παραγγελία που είχα κάνει με δικά μου χρήματα, άργησε να έρθει περίπου 3 ημέρες. Σύνολο καθυστέρησης λοιπόν 18 ημέρες. Αν λοιπόν δεν βάλετε tracking number και ασφάλεια πιθανότατα να καθυστερήσει πάρα πολύ η αποστολή σας, ενώ κανείς δεν σας εγγυάται ότι θα φτάσει και στα χέρια σας ποτέ. Επομένως, όταν σας δίνουν επιλογή κάποια sites να βάλετε tracking number και ασφάλεια φρόνιμο θα ήταν να τα επιλέξετε.

Αυτό είναι το βίντεο που σας ετοίμασα:


Πάμε όμως να δούμε ένα ένα και τι πήρα σε φωτογραφίες. 

Τα σκουλαρίκια τα έχω λατρέψει. Κοστίζουν €3,36 και μπορείτε να τα βρείτε εδώ

Το ρολόι κοστίζει €3,09 και μπορείτε να το δείτε εδώ.

 Το κολιέ με τις πέρλες θα το βρείτε με €6,64 εδώ.

Το πινέλο κοστίζει €2,95 και θα το βρείτε εδώ

Την παλέτα θα την βρείτε εδώ και κοστίζει €5,31. Έχει πάρα πολύ καλή απόδοση αν και οι σκιές τείνουν να είναι λίγο πιο πουδρένιες και θρυμματίζονται αν βάλετε δύναμη στο πινέλο σας. Δεδομένου όμως ότι έχουν απόδοση δεν χρειάζεται να τις πιέζετε και πολύ.

Το site είναι το  www.sammydress.com 
Μπορείτε να πληρώσετε μέσω paypal , το οποίο θεωρώ και πιο ασφαλές.

Σας βρήκα και αυτόν τον εκπτωτικό κωδικό FEB0310FAFF που σας δίνει έκπτωση 10% από την παραγγελία σας.

Θα σας συμβούλευα να μην κάνετε μεγάλες παραγγελίες από τέτοια sites, να περιορίζεστε δηλαδή σε ποσά γύρω στα 20€ για να μην έχετε πρόβλημα με το τελωνείο. Αποφύγετε να επιλέξετε πράγματα που κατά πάσα πιθανότητα μπορείτε να τα βρείτε στην ίδια τιμή με την Ελλάδα και επιλέξτε να κοιτάξετε πρώτα στο τμήμα με τα προϊόντα που έχουν free shipping δηλαδή δωρεάν έξοδα αποστολής, περιορίζοντας έτσι το κόστος της παραγγελίας σας. Τέλος, επιλέγετε πάντα πληρωμή μέσω Paypal< είναι ο πλέον ασφαλέστερος τρόπος συναλλαγής μέσω ίντερνετ. 


The KM Projects
Not just another beauty blog



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...