Το e-pharm.gr μας φέρνει το καλοκαίρι με την summer bag!!!


Ένα καλοκαιρινό πακέτο από το e-pharm.gr με προσεχτικά διαλεγμένα προϊόντα για όλη την οικογένεια είναι ίσως το μόνο που χρειάζεστε για φέτος το καλοκαίρι γιατί απλούστατα τα περιέχει όλα.

Αναλυτικά το πακέτο περιέχει:

Αντηλιακό προσώπου Apivita suncare SPF 50 για ευαίσθητες επιδερμίδες 50ml, με θαλάσσια λεβάντα και φύκια που προστατεύει το δέρμα από τους ενοχλητικούς ερεθισμούς του καλοκαιριού. Παράλληλα, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα και μαζί δώρο: Προϊόντα Apivita σε travel size (κρέμα μαλλιών,σαμπουάν, αφρόλουτρο και γαλάκτωμα σώματος) ιδανικό για τις μικρές σας αποδράσεις.


Αντηλιακό σώματος Vichy Capital Soleil SPF 30 300 ml, το οποίο είναι για ευαίσθητες επιδερμίδες, αφού βοηθά στην προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία., δεν έχει άρωμα (αν και εμένα μου μύριζε  κάτι πάρα πολύ ανάλαφρο και ωραίο) και δεν περιέχει Parabens, ενώ η μεγάλη του ποσότητα θα σας αρκέσει για ολόκληρο το καλοκαίρι! 



Παιδικό αντηλιακό προσώπου και σώματος Frezyderm Sun Nip SPF 50+ 150ml , διπλής προστασίας, αφού προστατεύει τα παιδιά και εσάς από τις βλαβερές ακτινοβολίες του ήλιου και από τα ενοχλητικά έντομα της παραλίας. Είναι ανθεκτικό στο νερό και δεν περιέχει χρωστικές και Paradens.

Εντομοαπωθητικό βραχιόλι, defence band, με φυσικά συστατικά και διάρκεια πάνω από 240 ώρες. Είναι αδιάβροχο και προσφέρει απόλυτη προστασία.

Στικ για τσιμπήματα Κορρές 10ml, το οποίο κατευνάζει τους ερεθισμούς και τον κνησμό. Είναι φυτικό, συγκεκριμένα περιέχει μελισσόχορτο, και είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια.Το συγκεκριμένο το έχω αγοράσει παλαιότερα και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένη από την χρήση του.


Κρέμα After Sun Κορρές με γιαούρτι 150 ml, ανακουφιστική, δροσιστική, αναπλαστική κρέμα που είναι και για πρόσωπο αλλά και για σώμα με γιαούρτι για να ενυδατώσει άμεσα την επιδερμίδα μας! Είναι πραγματικά πολύ δροσιστικό Gel, απορροφάται γρήγορα, ενυδατώνοντας την επιδερμίδα και έχει πολύ απαλή μυρωδιά. 


Εντομοαπωθητικό spray Apivita 100 ml, με βασιλικό και γεράνι, είναι απόλυτα φυσικό και σας απαλλάσσει από τα ενοχλητικά έντομα για πολλές ώρες. 



Η Summer bag προσφέρεται στα €49,90 (αντί για €100 που είναι το αρχικό της κόστος) και μπορείτε να την βρείτε στο e-pharm.gr πατώντας εδώ.

Το e-pharm.gr είναι από τα παλαιότερα ηλεκτρονικά φαρμακεία με βραβεία και διακρίσεις στον χώρο του (e-volution award 2014). Μεταξύ άλλων έχει σημαντική κοινωνική δράση και συνεργάζεται με το Χαμόγελο του Παιδιού. Μέσα στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, έχει στηρίξει ένα από τα παιδιά του Χαμόγελου, τη μικρή Δέσποινα στα «πρώτα της βήματα». Σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για την ελληνική κοινωνία, εξασφάλισε τα απαραίτητα για τη φροντίδα της για έναν ολόκληρο χρόνο.

Τι λέτε; Πάμε να δούμε και το βίντεο που σας ετοίμασα;




The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...