Johnson's Radiant Essentials Face Care review



Ένα σετ περιποίησης που πήρα πριν από ένα μήνα περίπου από το zampple και ήμουν τόσο ενθουσιασμένη να δοκιμάσω. Πρόκειται για τη σειρά Johnson's Radiant Essentials Face Care review και πήρα τον κρεμώδη αφρό καθαρισμού και την κρέμα ημέρας. Η νέα σειρά της Johnson's Radiant Essentials υπόσχεται βαθιά και διαρκή ενυδάτωση για να συνεχίσει το πρόσωπο σας να λάμπει. Απευθύνεται σε θαμπή επιδερμίδα


Ο κρεμώδης αφρός καθαρισμού υπόσχεται ότι καθαρίζει αποτελεσματικά ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει την επιδερμίδα. Περιέχει γάλα παπάγιας και πολύτιμο νερό από άνθος γιασεμιού. Η συσκευασία του είναι στα 125ml και έχει πρακτικό καπάκι που ανοιγοκλείνει, κάτι που λατρεύω ιδιαίτερα. Προσωπικά δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα και δεν νομίζω να το αγοράσω. Ας γίνω όμως λίγο πιο συγκεκριμένη.

Καταρχάς, δεν κάνει πολύ αφρό αλλά αυτό είναι για μένα πλεονέκτημα, ενώ το χρησιμοποιώ με το ειδικό βουρτσάκι καθαρισμού, επομένως ο αφρός του είναι αρκετά ικανοποιητικός για τα δικά μου standards, αν όμως είστε από αυτές που θέλουν πολύ αφρό, αυτό το καθαριστικό μάλλον θα σας απογοητεύσει. Επίσης, μου άρεσε πάρα μα πάρα πολύ η μυρωδιά του, απαλή, πουδρένια που δεν σε ζαλίζει, είναι ιδανική.

Αυτό που δεν με ενθουσίασε όμως είναι η αίσθηση που αφήνει στην επιδερμίδα μου ακόμα και αφού την ξεπλύνω με πάρα μα πάρα πολύ καλά με άφθονο νερό. Νιώθω ότι κολλάει η επιδερμίδα μου λες και δεν έχω ξεβγάλει καλά το προϊόν. Επιπρόσθετα, με απογοήτευσε η τιμή του, γύρω στα €5,50 την θεωρώ αρκετά υψηλή για την ποσότητα του προϊόντος. 

Η ενυδατική κρέμα ημέρας, έχει spf 10, περιέχει γάλα κάκτου και βιταμίνες, προσφέρει συνεχή ενυδάτωση καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας και έχει υπέροχο άρωμα και ελαφριά υφή που απορροφάται γρήγορα. Προσωπικά την βρήκα αρκετά ενυδατική για την δική μου μικτή επιδερμίδα, όχι όμως λιπαρή. Άλλωστε απευθύνεται σε θαμπή επιδερμίδα, αλλά ήταν κάτι που χρειαζόμουν καθώς τον τελευταίο καιρό ένιωθα ότι το δέρμα μου είχε ανάγκη από περισσότερη ενυδάτωση.

Στα μείον της είναι ότι έχει μόνο SPF 10, κάτι που θεωρώ κατώτερο του βασικού επίπεδου αντηλιακής προστασίας για την χώρα μας. Αναζητώ πλέον κρέμες ημέρας με σαφώς υψηλότερο δείκτη προστασίας και το SPF 10, λυπάμαι αλλά δεν είναι αρκετό. Επομένως, θα έπρεπε να προσθέτω επιπλέον αντηλιακό από πάνω ακόμα και για μια απλή βόλτα στην πόλη, κάτι που με δεσμεύει γιατί πρέπει να συνδυάσω πολύ συγκεκριμένα προϊόντα πάνω από την συγκεκριμένη ενυδατική. 


Πιστεύω ότι σαν προϊόν είναι αξιόλογο αλλά δυστυχώς δεν γράφουν επάνω σε ποιο τύπο επιδερμίδας απευθύνεται, καθώς έπρεπε να μπω στο site της εταιρείας για να δω αναλυτικά την συγκεκριμένη σειρά. Όσο κι αν έψαχνα στο ράφι πριν την πάρω, να δω αν μου κάνει δεν μπορούσα να καταλάβω που απευθυνόταν ηλικιακά ή ανά τύπο δέρματος. Πουθενά στην συσκευασία δεν είδα να γράφει τον τύπο επιδερμίδας και μόνο να υποψιαστώ μπορούσα από το όνομα της σειράς, ότι προοριζόταν να δώσει λάμψη.

Κι ακριβώς για αυτήν την λάμψη θα έλεγα ότι οι λιπαρές επιδερμίδες θα πρέπει να μείνετε μακριά της. Εγώ ως μικτή δεν είχα πρόβλημα, αλλά μπορεί να ήταν η ανάγκες της επιδερμίδας μου την συγκεκριμένη στιγμή που επέτρεψαν σε αυτήν την κρέμα να λειτουργήσει καλά σε μένα. Επίσης, ο σχεδιασμός της συσκευασίας μου άρεσε πάρα πολύ γιατί τον βρήκα ιδιαίτερα κοριτσίστικο, απλά πρέπει να προσθέσουν κάποιες πολύ σημαντικές πληροφορίες, ενώ το πλαστικό βαζάκι της μπορεί να φανεί λίγο φθηνό σε κάποιες, αλλά προσωπικά το βρίσκω πρακτικό για ταξίδια. Κοστίζει γύρω στα €6,50, τιμή αρκετά προσιτή, όπως άλλωστε και οι υπόλοιπες κρέμες της κατηγορίας της.

Εσείς έχετε δοκιμάσει τη νέα σειρά Radiant Essentials της Johnson's ; Πως σας φάνηκε;

The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...