Skincode Essentials micellaire νερό review


Με μεγάλη χαρά δοκίμασα το micellaire νερό της Skincode που μου έστειλε το φαρμακείο Pillbax πριν λίγο καιρό. Τα micellaire νεράκια γενικά έχουν προκαλέσει έναν μικρό χαμό το τελευταίο διάστημα και όχι άδικα. Το νεράκι της BIODERMA είναι το αγαπημένο πολλών, μεταξύ ατών και εμού. Ένα μαγικό νεράκι που αφαιρεί το μακιγιάζ και καθαρίζει την επιδερμίδα χωρίς να την τραυματίζει. Και μετά την BIODERMA ακολούθησαν οι υπόλοιπες εταιρείες. 

Καταρχάς τι είναι το micellaire νερό; Το micellaire νερό αφαιρεί το μακιγιάζ απαλά και γρήγορα από το πρόσωπο και από τα μάτια , αλλά δεν μπορεί να αφαιρέσει το αδιάβροχο μακιγιάζ, οπότε ας μην έχουμε πάντα τόσο ψηλά τις προσδοκίες μας. Είναι ότι πρέπει για να αφαιρέσεις το απλό καθημερινό σου μακιγιάζ ή να περάσεις το πρόσωπο σου μετά τον καθαρισμό για τυχόν υπολείμματα. Είναι ιδανικό για ευαίσθητα ή ξηρά δέρματα αλλά αν έχεις πιο λιπαρό ίσως χρειάζεσαι κάτι πιο δυνατό και είναι καλύτερα να χρησιμοποιείς ένα κανονικό γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ. Άλλωστε δεν παύει να είναι και πιο ακριβό από το απλό γαλάκτωμα καθαρισμού, ανάλογα με την εταιρεία βέβαια. 

Στην προκειμένη περίπτωση το micellaire νερό της Skincode ανήκει στα ακριβά της κατηγορίας. Περιέχει  εκχύλισμα σπόρων Tamarind indica και χυμό από φύλλο αλόης barbadensis που βοηθούν να παραμείνει το ευαίσθητο δέρμα απαλό και εύπλαστο. Είναι στα 200ml και κοστίζει γύρω στα 21€ αλλά μπορείτε να το βρείτε γύρω στα 15€ αν το αναζητήσετε σε online φαρμακεία. Η συσκευασία του έχει βιδωτό καπάκι που ενδεχομένως να μην σας βολέψει, ίσως θα ήταν καλύτερο να είχε κάποιο που ανοιγοκλείνει πιο εύκολα , αλλά όντας πλαστική είναι ιδανική για ταξίδια. Ωστόσο, μπορώ να πω ότι δεν με ενθουσίασε καθόλου. Είχε μια έντονη "οινοπνευματώδη" μυρωδιά και δεν κατάφερε να αφαιρέσει εύκολα το απλό καθημερινό μακιγιάζ ακόμα και όταν αυτό περιελάμβανε μόνο μια ΒΒ και μια απλή μάσκαρα Ειδικά στα μάτια βρήκα ότι με έτσουζε αρκετά αν κατά λάθος έμπαινε και αυτό είναι κάτι που δεν θα το περίμενα από ένα προϊόν που προορίζεται και για να το χρησιμοποιείται για ντεμακιγιάζ ματιών. Δυστυχώς δεν αφαιρούσε την μάσκαρα καθόλου και πάντα κατέφευγα σε ένα άλλο ντεμακιγιάζ ματιών για να ολοκληρώσω τον καθαρισμό μου. Παρ' όλο το έντονο άρωμα του δεν μου προκάλεσε κάποιο ερεθισμό ούτε αισθανόμουν το δέρμα μου να τραβάει όταν το χρησιμοποιούσα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι με ικανοποίησε τόσο όσο να το ξαναγοράσω.

Με μεγάλη χαρά λοιπόν δοκίμασα το micellaire νερό της Skincode, αλλά η απογοήτευση μου ήταν μεγαλύτερη όταν είδα ότι δυστυχώς δεν δουλεύει και δεν ικανοποιεί τουλάχιστον τις δικές μου ανάγκες. Προσωπικά δεν το συνιστώ και παραμένω στην άποψη μου ότι το BIODERMA είναι το καλύτερο micellaire νερό στην κατηγορία του.



Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...