Review: Panthenol Extra Face Serum & Αντιρυτιδική 24ωρη κρέμα

Panthenol Extra Face Serum & Αντιρυτιδική 24ωρη κρέμα

Ένας μικρός χαμός έχει γίνε τώρα τελευταία με την Panthenol της εταιρείας Medisei και μόλις πήρα στα χέρια μου την αντιρυτιδική κρέμα προσώπου και ματιών και τον αντιρυτιδικό ορό ήμουν πάρα πολύ ενθουσιασμένη που επιτέλους θα κατάφερνα να τις "τεστάρω" . Ήμουν διπλά ενθουσιασμένη γιατί πρόκειται για Ελληνική εταιρία και τα προϊόντα της δεν περιέχουν Parabens.



Ξεκίνησα να τα χρησιμοποιώ σχεδόν άμεσα, αντικαθιστώντας ουσιαστικά την κρέμα νύκτας μου με την αντιρυτιδική αυτή κρέμα. Δεν θέλησα να την χρησιμοποιήσω πρωί γιατί αφενός ήθελα κάποιο προϊόν με αντηλιακή προστασία, ενώ επιπλέον προτιμώ προϊόντα που περιορίζουν την λιπαρότητα , ούτως ώστε να μπορώ να βάφομαι χωρίς να ανησυχώ ότι θα με "επισκεφθεί" η αντιαισθητική γυαλάδα, ειδικά στην ζώνη Τ.Και τα δύο προϊόντα περιέχουν Υαλουρονικό Οξύ - Πεπτίδια - Πανθενόλη και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και στα μάτια. 

 Advertisement

Χάρη στο Υαλουρονικό Οξύ, το οποίο λειτουργεί σαν δεξαμενή υγρασίας, δημιουργεί ένα φιλμ στην επιφάνεια της επιδερμίδας, περιορίζει την απώλεια υγρασίας, ενυδατώνει και χαρίζει στο δέρμα ελαστικότητα και λάμψη. Τα Πεπτίδια με την δράση τους προάγουν την σύνθεση κολλαγόνου, μειώνουν τις λεπτές γραμμές και επιβραδύνουν την εμφάνιση νέων ρυτίδων. Η Πανθενόλη είναι η πιο γνωστή, η πιο ωφέλιμη, η πιο διαδεδομένη βιταμίνη των καλλυντικών. Ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, προάγει την αναγέννηση νέων κυττάρων, βελτιώνει την υφή του δέρματος, προστατεύει από περιβαλλοντικές επιθέσεις.



Panthenol Extra Face Serum & Αντιρυτιδική 24ωρη κρέμα


Ο αντιρυτιδικός ορός είναι στα 30ml, σε ένα κομψό μπουκαλάκι με αντλία, της οποίας ο δοσομετρητής σας επιτρέπει να βγάζετε μόνο όση ποσότητα χρειάζεστε. Το χρησιμοποιούσα κάθε βράδυ σε όλο το πρόσωπο και στον λαιμό. Έχει πολύ ελαφριά υφή και πιστεύω ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και το πρωί - αν το επιθυμείτε- από πιο κανονικές ή ξηρές επιδερμίδες. Εγώ προτίμησα απλώς να τον χρησιμοποιώ το βράδυ σε συνδυασμό με την αντιρυτιδική κρέμα.

Panthenol Extra Face Serum & Αντιρυτιδική 24ωρη κρέμα


Η 24ωρη αντιρυτιδική κρέμα είναι στα 50Ml, σε μια κομψή πλαστική συσκευασία και υπόσχεται ολική ανάπλαση και αναδόμηση. Είναι σίγουρα καλύτερη για μεγαλύτερες ηλικίες , όπως εμείς που έχουμε περάσει τα πρώτα τα -άντα, όπως άλλωστε και ο ορός της ίδιας σειράς. Έχει πλούσια υφή και ίσως να την βρείτε λίγο λιπαρή αν έχετε μικτή ή λιπαρή επιδερμίδα. Όμως προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και αυτό φαινόταν το πρωί, αφού έβλεπα το πρόσωπο μου ενυδατωμένο . Απλά δεν θα σας την συνιστούσα για το πρωί αλλά μόνο για το βράδυ. 

Ακόμα και μετά από τον εβδομαδιαίο μου καθαρισμό και απολέπιση χρησιμοποιούσα αυτά τα προϊόντα , τα οποία μου πρόσφεραν πλούσια ενυδάτωση χωρίς να βαρύνουν την επιδερμίδα μου.

Σίγουρα τα συνιστώ για όσες ενδιαφέρονται για μια καλή αντιρυτιδική περιποίηση σε ελκυστική τιμή. Μπορείτε να τα βρείτε και τα δύο σε πολύ προσιτή τιμή, στο Pillbax στα 17,52€, όπου τα βρήκα κι εγω, αλλά και σε άλλα ηλεκτρονικά φαρμακεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...