The Foundation Project: Bourjois 123 Perfect Foundation Demo & review


Νομίζατε ότι ξέχασα το foundation project; Μα είναι δυνατόν να σταματήσω την αναζήτηση για το τέλειο foundation; Θα ήταν τουλάχιστον ψέμα.
Bourjois 123 Perfect Foundation Demo & review




Οταν πρωτοαγόρασα το 123 Perfect Foundation της Bourjois μου φάνηκε λίγο σκούρο, έτσι ενώ το είχα στην κατοχή μου από τον περυσινό χειμώνα , καθυστέρησα πολύ να το δοκιμάσω αφού η απόχρωση #53 beige clair είναι ιδανική για μένα όχι τον χειμώνα αλλά το καλοκαίρι (αν δεν μαυρίσω πολύ) και το φθινόπωρο . Έτσι ήρθε η ώρα να το δοκιμάσω. Και φυσικά το έβαλα στο τεστ.

Είναι ένα foundation για μέτρια κάλυψη, ιδανικό για να δώσει ένα ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα σας, με πουδρένιο τελείωμα και πολύ ικανοποιητική διάρκεια. Το φορούσα από το πρωί στις 7 και μέχρι το απόγευμα που γύριζα γύρω στις 7 (μερικές μέρες και αργότερα) ήταν στην θέση του. Στο δικό μου ωστόσο λιπαρό δέρμα, θα βγάλει λίγη γυαλάδα μετά από μερικές ώρες για αυτό και το συνδυαζω συνήθως με κάποιο Primer.

Με τον συνδυασμό των τριών pigments, του κίτρινου , του μωβ και του πράσινου εξουδετερώνει τις κοκκινίλες, τους μαύρους κύκλους και δίνει λάμψη στην επιδερμίδα. Είναι σε μια πολύ κομψή γυάλινη συσκευασία με αντλία και έχει δείκτη αντηλιακής προστασίας SPF10.
 
Το δοκίμασα με πολλά Primers που έχω στην κατοχή μου αλλά και μόνο του. Επίσης σας ανέβασα και ένα demo & review video για να το δείτε καλύτερα κατά την διάρκεια της ημέρας, αν δεν θέλετε δηλαδή να μένετε απλώς στα λόγια. 


Με το Primer της W7 (πράσινο) απέκτησε ιδιαίτερα βελούδινη υφή και ακόμα πιο πουδρένιο τελείωμα. Η γυαλάδα μένει μακριά για περίπου 6 με 8 ώρες (ανάλογα αν έχει πολύ υγρασία ή όχι αφου ο καιρός τείνει να μας τρελάνει). Αν και το συγκεκριμένο primer είναι φτιαγμένο για να μειώνει την γυαλάδα, ωστόσο δύσκολα ξεχωρίζεις αν την δουλειά την κάνει το foundation ή το primer σε αυτό το σημείο.

Με το primer της Vivo αλλά και αυτό των Sephora, η διάρκεια ήταν πολύ καλή και η γυαλάδα έμεινε μακριά σίγουρα για 4-6 ώρες. Έστρωνε ομοιόμορφα, αλλά θεωρώ ότι δεν με ενθουσίασε το αποτέλεσμα της υφής που του έδινε.

Με το primer της MUA μου άρεσε πολύ ο συνδυασμός αν και δεν κατάφερε να κρατήσει μακριά την γυαλάδα όσο το W7. Ωστόσο ειλικρινά πιστεύω ότι συνεργάζονται απίστευτα.

Με το primer της Rimmel και της Oriflame δεν ενθουσιάστηκα ιδιαίτερα, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι του δώσανε πάρα πολύ καλή διάρκεια, αν και όχι χωρίς λίγη γυαλάδα. Άντεξε πάρα πολλές ώρες το makeup μου , ίσως και πάνω από 12. Ειδικά για της Rimmel μπορώ να πω ότι ήταν πολύ καλή και η διάρκεια της ματ υφής.

Σε γενικές γραμμές το συνιστώ, αν και όχι απαραίτητα για πολύ λιπαρές επιδερμίδες. Αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα σαν εμένα δοκιμάστε οπωσδήποτε primer απο κάτω.

Δείτε εδώ και το video Demo & review που σας ετοίμασα:





The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...