Edit Your Life τεύχος 2ο


Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος #Edityourlife με υπέροχα άρθρα από αγαπημένες bloggers. Στο νέο τεύχος θα βρείτε όχι ένα, όχι δύο αλλά τρία δικά μου άρθρα.


Edit your life mag


Το πρώτο άρθρο πιστεύω ότι θα σας αρέσει καθώς έχω την εντύπωση ότι θα βοηθήσει πάρα πολλές από εσάς στα πρώτα τους βήματα στον υπέροχο χώρο του μακιγιάζ. Μοιράζομαι μαζί σας το νεσεσέρ της "Αρχάριας" και σας μιλώ για τα βασικά πραγματάκια που πρέπει να έχει ένα μικρό νεσεσέρ. Δεν ξεφεύγω πολύ οικονομικά, πάντα με γνώμονα της συνθήκες της εποχής μας και σας προτείνω τα απολύτως απαραίτητα, αλλά και εναλλακτικές λύσεις για να μην συμπεριλάβετε κάποια προϊόντα.

Αν θέλετε μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μου εδώ.

Το δεύτερο άρθρο μου είναι μια βιβλιοκριτική για το αγαπημένο βιβλίο του Ελληνοαμερικάνου Τζέφρυ Ευγενίδης, "Middlesex, Ανάμεσα σε δύο φύλα". Η ιστορία της Ελλάδας και της μετανάστευσης μέσα από την ζωή δύο ομογενών και του ερμαφρόδιτου γιού τους ή μάλλον κόρης τους ή μάλλον ... καλύτερα να το διαβάσετε εδώ.

Το τρίτο μου άρθρο είναι μέρος από μια γενικότερη σειρά με θέμα τις αγορές online. Ξεκινώ λέγοντας τα 10 βασικά πράγματα που πρέπει να ξέρετε πριν ξεκινήσετε τις ηλεκτρονικές σας αγορές. Αλλά θα ακολουθήσουν και άλλα άρθρα με συμβουλές. Διαβάστε το πρώτο άρθρο της στήλης απλά πατώντας εδώ.

Μπορείτε όμως να ξεφυλλίσετε το περιοδικό , καθώς θα βρείτε και άλλα ενδιαφέροντα άρθρα από φίλες Bloggers.

ή απλά να μεταβείτε σε αυτό πατώντας στον σύνδεσμο : 
http://www.edityourlifemag.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...