Review: Νέα σειρά NIVEA Sensitive

 
  Όλες έχουμε τις ευαισθησίες μας. Η επιδερμίδα μας μπορεί να είναι μία από αυτές. Η ευαίσθητη επιδερμίδα είναι πιο ευάλωτη και αντιδρά ακραία σε εξωτερικούς παράγοντες που συνήθως είναι ανεκτοί. Οι καιρικές συνθήκες όπως η βροχή, ο αέρας, οι εναλλαγές της  θερμοκρασίας αλλά και μια μέρα γεμάτη άγχος ή η επαφή με τα γένια ενός άνδρα, μπορούν να δημιουργήσουν ερεθισμό στην επιδερμίδα. Αλλά τίποτα δεν πρέπει να μας εμποδίσει από το να απολαύσετε την καθημερινότητά σας. Η NIVEA παρουσιάζει τη νέα σειρά περιποίησης προσώπου ειδικά σχεδιασμένη για ευαίσθητες επιδερμίδες, η NIVEA Face Care Sensitive προσφέρει εντατική και εξειδικευμένη φροντίδα. 

   Για πολύ καιρό, υπήρχε έντονη η πεποίθηση ότι η ευαίσθητη επιδερμίδα ήταν η ξηρή επιδερμίδα. Ωστόσο, η ευαίσθητη επιδερμίδα δεν είναι ένας συγκεκριμένος τύπος επιδερμίδας. Είναι γεγονός ότι είναι περισσότερο μία κατάσταση που μπορεί να συμβεί σε κάθε τύπο επιδερμίδας, όπως η μεικτή ή η λιπαρή. Υπάρχουν, όμως βασικά χαρακτηριστικά που την ξεχωρίζουν, όπως οι κοκκινίλες, το τράβηγμα και η ξηρότητα. Η νέα σειρά NIVEA Face Care Sensitive με ισορροπημένες συνθέσεις και ελαφριές υφές που ταιριάζουν σε όλους τους τύπους επιδερμίδας, όχι μόνο της ξηρής. 

    Δοκίμασα τη νέα σειρά NIVEA Face Care Sensitive και ήρθε η ώρα να μοιραστώ μαζί σας την άποψη μου:

Το Micellar Νερό Καθαρισμού NIVEA Sensitive 3 σε 1, απομακρύνει το μακιγιάζ του προσώπου, ακόμα και γύρω από τα μάτια, με αρκετή ευκολία και χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει τα ακριβότερα νεράκια της κατηγορίας του και το μόνο που θα ήθελα παραπάνω θα ήταν η ποσότητα του. Δεν τσούζει στα μάτια (σημαντικό) και αφαιρεί το καθημερινό μακιγιάζ εύκολα και αποτελεσματικά, παρόλο που είναι ήπιο για την επιδερμίδα. Το χρησιμοποιώ καθημερινά, αμέσως μόλις επιστρέψω στο σπίτι, μιας και είναι αρκετά πρακτικό σαν συσκευασία αλλά και σύνθεση. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμα και μετά τον καθαρισμό σας, ως τονωτική λοσιόν ή μετά το γαλάκτωμα για να καθαρίσω τυχόν υπολείμματα από πιο βαρύ μακιγιάζ.

Το Γαλάκτωμα Καθαρισμού NIVEA Sensitive με μια απολαυστική, κρεμώδη σύνθεση, αφαιρεί το μακιγιάζ τόσο από το πρόσωπο όσο και από τα μάτια. Καθαρίζει και φροντίζει απαλά την επιδερμίδα και χρησιμοποιείται όπως κάθε άλλο Γαλάκτωμα Καθαρισμού NIVEA: εφαρμόζετε στην επιδερμίδα κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις με τα δάχτυλα και μετά απομακρύνετε με βαμβάκι ή νερό. Προσωπικά το χρησιμοποιώ και στα μάτια, χωρίς κανένα πρόβλημα και καταφέρνει να αφαιρέσει και το πιο βαρύ μακιγιάζ αποτελεσματικά. Και σίγουρα το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Η ήπια σύνθεση της NIVEA Sensitive Κρέμα Ημέρας, με ουδέτερο pΗ, καταπραΰνει και ανακουφίζει την ερεθισμένη επιδερμίδα και ταυτόχρονα συμβάλει στην ενίσχυσή της απέναντι στους παράγοντες που μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό. Περιέχει το εκχύλισμα Liquorice που μειώνει ορατά τις κοκκινίλες και έχει ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Η NIVEA Sensitive Κρέμα Ημέρας έχει αντιοξειδωτική δράση που βοηθά την επιδερμίδα να καταπολεμήσει τις ελεύθερες ρίζες. Έχω λιπαρή επιδερμίδα και συνήθως δεν την επιλέγω για να την φορέσω κάτω από το μακιγιάζ γιατί θεωρώ ότι ίσως είναι λίγο βαριά για το δικό μου πρόσωπο. Τις ημέρες που έχω έντονη λιπαρότητα, έχω προσέξει ότι αργεί να απορροφηθεί, ενώ τις ημέρες που η επιδερμίδα μου "διψάει" περισσότερο  είναι αυτή που επιλέγω χωρίς δεύτερη σκέψη. Αλλοίμονο στις μικτές-λιπαρές επιδερμίδες που όμως χρειάζονται περισσότερη ενυδάτωση και αντιδρούν ανεξέλεγκτα ώρες ώρες. Ωστόσο, επειδή παρέχει εντατική ενυδάτωση που απαλλάσσει από την αίσθηση τραβήγματος της επιδερμίδας, συνηθίζω να την φοράω αμέσως μόλις γυρίσω σπίτι και ξεβαφτώ. Το μακιγιάζ, οι έντονοι ρυθμοί και το στρες της καθημερινότητας θέλουν ιδιαίτερη αντιμετώπιση και αμέσως μόλις αφαιρέσω το μακιγιάζ της ημέρας , θέλω μια ενυδατική που θα βοηθάει να μειωθούν οι κοκκινίλες. Στα πλεονεκτήματα της είναι και το γεγονός ότι έχει SPF 15 και μπορώ να την φορέσω μόνη της. 

Όλα τα προϊόντα της σειράς περιέχουν συστατικά συμβατά με την επιδερμίδα, χωρίς άρωμα, χρωστικές και parabens και είναι δερματολογικά καθώς και οφθαλμολογικά εγκεκριμένα

Τη νέα σειρά της NIVEA την γνώρισα από κοντά στο πρόσφατο event που είχε διοργανώσει η εταιρεία στα γραφεία της. Εδώ είναι και μερικές φωτογραφίες από το event με όλα τα προϊόντα της εταιρείας που είδαμε από κοντά. 


The KM Projects
Not just another beauty blog


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...