Review: Palmer's Keratin System




Από την πρώτη στιγμή που σας είπα ότι πήρα το Keratin System της Palmer's από το Iherb υπήρξαν πολλές κοπέλες που μου ζητήσατε ένα review. Αν και καθυστερημένα , κατάφερα να το χρησιμοποιήσω. Ήρθε τώρα η ώρα να σας πω την άποψη μου για αυτό!

Καταρχάς να πω ότι το αγόρασα από το Iherb πριν μερικούς μήνες. Κοστίζει $11,00 και υπόσχεται να διώξει το φριζάρισμα και να ισιώσει ορατά τα μαλλιά. Είναι μια θεραπεία χωρίς χημικά ή φορμαλδεϋδη με διάρκεια έως και 14 ημέρες.  Περιέχει πρωτεϊνη Κερατίνης, φοινικέλαιο (λάδι καρύδας), Brazilian Nat Oil, Βούτυρο κακάο, Αβοκάντο, Αργανέλαιο και Marula Oil. Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών είτε είναι σγουρά, σπαστά, βαμμένα ή απλά φριζάρουν.

Ανοίγοντας το κουτάκι θα βρείτε ένα ζευγάρι γάντια, ένα σαμπουάν σε φακελάκι, την θεραπεία και ένα σαμπουάν σε ταξιδιωτικό μέγεθος. 

Αρχικά πρέπει να λουστείτε με το σαμπουάν που είναι στο φακελάκι και περιέχει sulfates (step 1). Θα καθαρίσει τα μαλλιά σας και θα τα προετοιμάσει για την θεραπεία. Δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε καθόλου Conditioner. Και εδώ που τα λέμε θα ξεχάσετε γενικά για λίγες μέρες το conditioner , αν έχετε και το δικό μου μήκος μαλλιών τουλάχιστον. 

Αφού λουστείτε θα πρέπει να στεγνωσετε απαλά με μια πετσέτα τα μαλλιά σας και να τα χτενίσετε για να τα ξεμπερδέψετε. Όταν τα μαλλιά σας στεγνώσουν στην πετσέτα μέχρι και περίπου στο 80%, είναι δηλαδή στεγνά αλλά έχουν αρκετή υγρασία ακόμα, θα βάλετε τα γάντια και αφου ανακινήσετε το μπουκαλάκι με την θεραπεία Κερατίνης (step 2) θα αρχίσετε να βάζετε στα μαλλιά σας σε μικρές τούφες κάθε φορά (περίπου 4 εκατοστά η κέθε τούφα), επικεντρώνοντας την προσοχή σας στις άκρες των μαλλιών σας. 

Με μια χτένα περνάτε ομοιόμορφα το προϊόν από τις ρίζες ως τις άκρες. Δεν χρειάζεται να βάλετε πολύ ούτε να "διαποτίσετε" υπερβολικά τα μαλλιά σας. Προσωπικά, στο δικό μου μήκος χρειάστηκα μόνο το μισό μπουκαλάκι θεραπείας. Έχω δηλαδή άνετα υλικό για άλλη μια φορά. 

Περιμένετε για 30 λεπτά, ούτως ώστε να εισχωρήσει η θεραπεία στα μαλλιά σας και ξεβγάζετε πλήρως το προϊόν. Στην συνέχεια τα στεγνώνετε με πιστολάκια και τα ισιώνετε.

Με ένα σίδερο ισιώματος περνάτε τα μαλλιά σας σε πολύ υψηλή θερμοκρασία (230 βαθμοί κελσίου). Κάθε τούφα θα την περνάτε  με το ισιωτικό 7-10 φορές. Προσοχή εδώ θα πρέπει να τονίσω ότι έχω ένα παλιό ισιωτικό της Babyliss Που δεν έγραφε θερμοκρασία και δυστυχώς αποδείχτηκε πολύ κατώτερο των περιστάσεων. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα πολύ καλό ισιωτικό, με υψηλή θερμοκρασία και όσο το δυνατόν πιο πεγγελματικό. Εγώ όταν είδα ότι δεν έκανα δουλειά με το babyliss πήγα στη Νατάσα (ευττυχώς ήμουν τυχερή και μπορούσε, δεν είχε κάποια δουλειά) και χρησιμοποιησα το ισιωτικό που σας έδειξε πρόσφατα , το Irresistible Me. Αν θέλετε μπορείτε να δείτε το δικό της βίντεο για το προϊόν εδώ.

Στην συνέχεια δεν πρέπει να λουστείτε ή να πέσει νερό στα μαλλιά σας για 24 ώρες. Μετά απο 24 ώρες και κάθε φορά που θα λούζεστε θα πρέπι να χρησιμποιείτε σαμπουάν χωρίς sulfates. Έχει η συσκευασία μέσα το αντίστοιχο (Step 3), αν και εγώ είχα φροντίσει και είχα αγοράσει το ίδιο σε μεγάλο μέγεθος επίσης από το iherb


Σε γενικές γραμμές μπορώ να πω ότι με άφησε μερικώς ικανοποιημένη το προϊόν. Συγκεκριμένα:
  • Ίσιωσα τα μαλλιά μου σε περίοδο με έντονη υγρασία με αποτέλεσμα το φριζάρισμα να μην εξαφανιστεί πλήρως και να παραμείνει έστω και λίγο για τις επόμενες μέρες. Ωστόσο μπορώ να πω ότι υπήρξε βελτίωση στο φριζάρισμα και ήταν εμφανής για μια τουλάχιστον εβδομάδα.
  • Έχω λιπαρά μαλλιά , επομένως αμέσως μόλις πέρασαν οι 24 ώρες έτρεξα να λουστώ θεωρώντας ότι έχουν βαρύνει αρκετά και δείχνανε λιπαρά. 
  • Δεν έμεινε το ίσιωμα για μέρες, αλλά τώρα ήταν πιο "τιθασευμένες" οι μπουκλίτσες και το σπάσιμο των μαλλιών μου χωρίς έντονο φριζάρισμα.
  • Για μιαμιση εβδομάδα ξέχασα τι πάει να πει Conditioner. Κυριολεκτικά δεν χρησιμποοιούσα παρά μονο το ειδικό σαμπουάν
  • Τα μαλλιά μου έδειχναν πολύ ενυδατωμένα και υγιή. 
  • Σίγουρα θα χρησιμοποιήσω άλλη μια φορά το υπόλοιπο της συσκευασίας και θα το αγοράσω ξανά. Απλά θα έχω φροντίσει να έχω αγοράσει ένα πολύ καλό ισιωτικό μαλλιών.


Αυτή ήταν η άποψη μου για την θεραπεία ισιώματος Κερατίνης της Palmer's για την οποία πολλές είχατε δειξει ενδιαφέρον. Ελπίζω να σας κάλυψα τις απορίες σας.

Εσείς την έχετε δοκιμάσει; Έχετε κάνει την αντίστοιχη θεραπεία σε κομμωτήριο;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...