Beauty UK Review

Beauty UK Review

H Beauty UK έχει γίνει πάρα πολύ γνωστή τον τελευταίο καιρό. Σχεδόν όλες οι bloggers έχουν τιμήσει κάποιο από τα προϊόντα της. Ήρθε η ώρα λοιπόν, να μοιραστώ μαζί σας την άποψη μου για τρία προϊόντα της, που μου δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσω. 

Θα αρχίσω με το Primer. Ένα σιλικονούχο primer που θυμίζει αρκετά το αγαπημένο μου από τα Sephora, αν και τολμώ να πω ότι αυτό είναι αρκετά πιο λεπτόρρευστο από εκείνο και απλώνεται πολύ πιο εύκολα. Δίνει διάρκεια στο μακιγιάζ ενώ κρατάει την περιττή γυαλάδα που εμείς οι "λιπαρές επιδερμίδες" τόσο πολύ θέλουμε να αποφύγουμε. Κοστίζει μόλις 5,99€ και περιέχει 20ml, 5ml περισσότερα δηλαδή από το primer των Sephora και στην μισή τιμή του. Η ποσότητα του είναι αρκετή για να σας φτάσει για πολύ καιρό, αφού μόλις μια μικρή σταγόνα φτάνει για να καλύψει το πρόσωπο. Δίνει βελούδινο τελείωμα και προετοιμάζει την επιδερμίδα για το foundation, ενώ κρατάει την γυαλάδα μακριά για πολλές ώρες (ανάλογα με ποιο foundation θα συνδυαστεί φτάνει και τις 10 ώρες άφοβα). Βοηθάει επίσης αρκετά με τους πόρους, απ' ότι πρόσεξα τουλάχιστον στην μύτη που εμένα με ταλαιπωρούν. Εξαιρετικό προϊόν σε πολύ χαμηλή τιμή. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.


Το Posh Pout - Κραγιόν σε μορφή μολυβιού, είναι ίσως το πρώτο από τα τρία που δοκίμασα σχεδόν αμέσως. Με έχουν ξετρελάνει βλέπετε αυτού του είδους τα κραγιόν. Είναι κάτι μεταξύ κραγιόν και Lip gloss και έρχεται σε μια πολύ βολική συσκευασία μολυβιού (δεν ξύνεται). Εγώ το έχω στην απόχρωση Sugar plum Fairy, ένα πολύ γλυκό δαμασκηνί χρώμα. Δεν έχει πάρα πολύ έντονη απόδοση, περισσότερη ωστόσο από ένα Lip gloss/lip balm αλλά προσφέρει πολύ καλή ενυδάτωση στα χείλη και είναι ιδανικό για να αντικαταστήσετε τα lip gloss και τα Lip balm που χρησιμοποιείτε. Βγαίνει σε έξι αποχρώσεις και κοστίζει μόνο 3,99€. Αξίζει σίγουρα τα λεφτά τους καθώς είναι πολύ ενυδατικό και θα σας διαρκέσει για πάρα πολύ καιρό.


Είχα ακούσει τα καλύτερα για την CC cream της Beauty UK. Όσες την είχαν δοκιμάσει είχαν να πουν μόνο καλά για αυτήν. Προσωπικά την βρήκα ιδανική για καθημερινό μακιγιάζ, αφού δίνει μέτρια κάλυψη και έχει καλή διάρκεια.. Η λεπτόρρευστη υφή της τής δίνει την δυνατότητα να απλώνεται ομοιόμορφα και να "στρώνει" πολύ καλά. Έρχεται σε μια κομψή και πρακτική συσκευασία των 25Ml (τι κρίμα που δεν βγαίνει 30ml, όπως οι περισσότερες), έρχεται σε τρεις αποχρώσεις και κοστίζει μόνο 6,99€. Έχει αντηλιακή προστασία SPF30 και προσφέρει ενυδάτωση, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ότι θα παραλείψετε την ενυδατική σας χρησιμοποιώντας την. Δεν νομίζω ότι της ταιριάζει ωστόσο ακριβώς ο τίτλος CC αλλά περισσότερο είναι ΒΒ, αφού δεν έχει κάποιες άλλες, πρόσθετες ιδιότητες που μας έχουν συνηθίσει οι CC, όπως για παράδειγμα, serum σύσφιξης ή αντιρυτιδικές ιδιότητες. Έχει ωστόσο πολύ φυσικό τελείωμα και για αυτό ακριβώς μου αρέσει πολύ για την καθημερινότητα μου. Σας ετοίμασα ειδικά για αυτήν ένα video demo & review , όπου μπορείτε να δείτε πως απλώνεται και πόσο διαρκεί. Ελπίζω να σας αρέσει. 



Εσείς έχετε δοκιμάσει προϊόντα της Beauty UK;


Μπορείτε να τα βρείτε όλα στο Dome Cosmetics (www.dome.gr)























The KM Projects
Not just another beauty blog


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...