Κάνε τώρα εγγραφή στο Newsletter μου



Θέλησα να δημιουργήσω μια λίστα με τα email όσων από εσάς επιθυμούν να ενημερώνονται σε μια σταθερή βάση (εβδομαδιαία τις περισσότερες φορές) για ότι καινούργιο έχω ανεβάσει είτε στο Blog είτε στο κανάλι μου. Δεν ήθελα όμως να χρησιμοποιήσω για αυτό την φόρμα του Google Καθώς μπορεί να γίνει ενοχλητική και να ενημερώνει ακόμα και ανθρώπους που οι ίδιοι δεν επιθυμούν να ενημερωθούν. Η σελίδα μου στο facebook, το instagram , το twitter Και γενικά όλα τα social media που διαθέτω σε ενημερώνουν καθημερινά για ότι κάνω. Ωστόσο, οι πλατφόρμες αυτές είναι συχνά ανεπαρκής να φιλτράρουν τις σημαντικότερες ειδήσεις ή απλά γίνονται ενοχλητικές γεμίζοντας σε ειδοποιήσεις που δεν θα ήθελες. Αν λοιπόν είσαι παραδοσιακός τύπος και θέλεις να μαθαίνεις νέα μου, μπορείς να εγγραφείς στο Newsletter μου. Θα χαρώ πολύ να τα λέμε και στο email σου.
Μπορείς να συμπληρώσεις την φόρμα που θα βρεις εδώ  ή απλά να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην φόρμα από κάτω. Για την διευκόλυνση σου θα υπάρχει μόνιμη επιλογή εγγραφής στο Newletter μου στην δεξιά στήλη. 


Αυτά τα νέα μου λοιπόν και μέχρι το επόμενο Post, φιλάκια πολλά ;)




Subscribe to our mailing list

* indicates required

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...