The Christmas Project - 10 +1 αγαπημένες μου Χριστουγεννιάτικες ταινίες





Το καλό με τα Χριστούγεννα είναι ότι βρίσκεσαι με την οικογένεια σου, με παλιούς φίλους, πηγαίνεις σε Party, ρεβεγιόν και τραπεζώματα και αν είσαι και τυχερός μπορεί να πας και κανένα ταξιδάκι. Το κακό είναι ότι ανάμεσα σε όλες αυτέ στις υποχρεώσεις (και όχι μόνο), έχεις κάποια «καταθλιπτικά» κενά, που μένεις σπίτι χωρίς να έχεις τίποτα να κάνεις και η τηλεόραση το μόνο που έχει είναι μαγνητοσκοπημένα γλέντια αγνώστων διασήμων. Έτσι η μόνη σου επιλογή είναι να χαλαρώσεις πίνοντας κάτι ζεστό και να διαβάσεις ένα βιβλίο ή να δεις μια ταινία. Αυτήν την φορά σας ετοίμασα τις 10 +1 αγαπημένες μου Χριστουγεννιάτικες ταινίες για να επιλέξεις να σου κρατήσουν συντροφιά στις γιορτές.

  1. The Holiday, γιατί από μια τέτοια λίστα δεν μπορεί να λείπε μια ρομαντική ταινία. Και αυτή είναι μια απίστευτα γλυκιά , αλλά όχι δακρύβρεχτη ρομαντική ταινία.
  2.  The Long kiss Goodnight. Με μια Gina Davis θανατηφόρα γοητευτική.
  3.   Tinker Tailor Soldier Spy, Κατασκοπική ταινία με αληθινά απίστευτες ερμηνείες.
  4.  Joyeux Noel. Βαθύτατα συγκινητική ταινία για τα Χριστούγεννα του 1914 στο δυτικό μέτωπο
  5. While you were sleeping, ενώ ο Bill Pulman Κοιμόταν η τύχη του δούλευε.
  6.   Batman Returns, Με την Μισέλ Φάιφερ να δηλώνει « A kiss under the mistletoe. Mistletoe can be deadly if you eat it» και ο Batman της απαντά «A kiss can be even deadlier if you mean it»
  7. Trading places. Eddie Murphy & Dan Akroyd, πέφτουν θύματα ενός κακόγουστου στοιχήματος 2 ζάμπλουτων ηλικιωμένων.
  8.  Fanny and Alexander. Ένα από τα αριστουργήματα του Ingmar Bergman.
  9. Bridget Jones Diary. Εντάξει, ποια μπορεί να αντισταθεί στην γοητεία της Μπρίτζετ;
  10. Scrooged. Γιατί όσα χρόνια και να περάσουν δεν χορταίνω να βλέπω τον Bill Murray να κάνει τον Σκρουτζ.............     Και τέλος,
  11.  Η Μαύρη Οχιά- Χριστουγεννιάτικη Ιστορία, με έναν απολαυστικό Rowan Atkinson. Αν και έχει ιδιαίτερο Αγγλικό χιούμορ , νομίζω ότι είναι από τα επεισόδια της Μαύρης Οχιάς που αξίζει κάποιος να δει. 


The KM Projects
Not just another beauty blog



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...