The Christmas Project- Προτάσεις για δώρα

Γιορτές και δώρα για τους αγαπημένους μας πάνε μαζί. Και επειδή πολλές πελαγώνουμε και δεν ξέρουμε τι να πάρουμε στους αγαπημένους μας, βρήκα και σας έχω, μερικές προτάσεις για δώρα που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες.

Για το σπίτι:

Όποια κι αν είναι η υποχρέωση, σίγουρα υα βρεις κάτι στα HM Home. Είτε ένα κεράκι από 2€ , είτε ένα στολίδι για το δέντρο , είτε μια πιατέλα για το σπίτι. Συμβουλή: Πάρε μια όμορφη πιατέλα και γέμισε την κουλουράκια ή μελομακάρονα. Αν τα φτιάξεις η ίδια θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό το δώρο. 






Για εκείνη:

Κραγιόν, τι άλλο; Χάρισε της το απόλυτο γυναικείο φετίχ. Εγώ θα σου πρότεινα 3 κραγιόν και ανάλογα με τον οβολό επιλέγεις.


Από MAC θα σου πρότεινα το Russian Red, σταθερή αξία στα κόκκινα κραγιόν και αγαπημένο πολλών γυναικών. Αν μη τι άλλο, είναι ένα δώρο για ψαγμένους.


Σε μωβ απόχρωση θα σου πρότεινα το Νο 12 της  Seventeen από την σειρά της με τα matte lipsticks.  


 Για κάτι πιο καλό θα πρότεινα αναμφισβήτητα την Estee Lauder. Σταθερή αξία και δώρο που εντυπωσιάζει.Τα pure Color Envy Sculpting lipsticks ήρθαν για να μείνουν στην καρδιά μας. Αν θέλεις και ροζ χρώμα, ρίξε μια ματιά στο Powerful. Τα χείλη γίνονται το αντικείμενο του πόθου. Ευχαριστούμε Estee Lauder!



Που πας; Δεν τελειώσαμε ...

Τι θα έλεγες και για μια παλέτα; Η μαγευτική Winter Trend Collection 2014 από τα The Body Shop θα σας βοηθήσει να λάμψετε! Nτελικάτες θηλυκές αποχρώσεις εμπνευσμένες από τις τελευταίες τάσεις της μόδας σε μία υπέροχη περιορισμένης κυκλοφορίας Χριστουγεννιάτικη συσκευασία! Βρες την παλέτα Dolly Pastels στα the Body Shop, δίπλα σε πλήθος άλλα δώρα.




Για την μικρή αδερφή:

Πάλι από την The Body Shop, ένα μικρό πιγκουινάκι γιατί ποιος είπε ότι το σφουγκαράκι για το μπάνιο μας πρέπει να είναι βαρετό και συνηθισμένο;



Για την μαμά της/του:
Έχεις δει τα νέα σετ περιποίησης απο τα The Body Shop; Ένα όμορφο σετ για τα νύχια σε συνδυασμό με το κομψό νεσεσέρ είναι ιδανικό για τις μαμάδες. Και σικ και πρακτικό ;)
 

Και κάτι ακόμα, φέτος  η THE BODY SHOP ενώνει τις δυνάμεις της με την WAR CHILD, την παγκόσμια φιλανθρωπική οργάνωση για παιδιά θύματα πολέμου, με σκοπό να χρηματοδοτήσει την ευχή των παιδιών για εκπαίδευση. Για κάθε προϊόν που αγοράζετε, η THE BODY SHOP θα συνεισφέρει στην χρηματοδότηση που χρειάζεται ώστε να παρακολουθήσει ένα παιδί ένα μάθημα.
 
Για εκείνον:

Είτε είναι ο φίλος μας, είτε ο αδερφός μας είτε ο μπαμπάς μας, σίγουρα θα απολαύσει αυτό το βιβλίο. Οι "Τηγανητές γοργόνες" του Παναγιώτη Ρίζου κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος και  μόλις βγήκαν από το τηγάνι. Ανάμεσα στα τοπ 5 βιβλία στις επιλογές των αναγνωστών στα βιβλιοπωλεία Ιανός, δύσκολο να περάσουν απαρατήρητες. Το ομολογώ, ότι από την πρώτη στιγμή που μου μίλησε ο συγγραφέας τους για το βιβλίο αυτό, ήθελα να γίνουν δικές μου οι Τηγανητές Γοργόνες.


Και το γούρι ;

Μα δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από MINAS. Το φετινό γούρι του γνωστού Έλληνα σχεδιαστή. Aim for the Stars my friends!



Πως σου φάνηκαν οι προτάσεις μου; Πήρες καμία ιδέα;



The KM Projects
Not just another beauty blog


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...