Beauty News: Συμπλήρωμα Διατροφής Hair & Nails από τα EXELIA


Η σειρά προϊόντων περιποίησης EXELIA διευρύνεται και δημιουργεί ένα νέο συμπλήρωμα διατροφής, για την υγεία και την προστασία των μαλλιών και των νυχιών, επειδή η ομορφιά ξεκινάει από μέσα. 

Το συμπλήρωμα διατροφής EXELIA Hair & Nails αποτελεί μια προηγμένη διατροφική φόρμουλα, ειδικά σχεδιασμένη για να προάγει την καλή υγεία των μαλλιών και των νυχιών. 

Το EXELIA Hair & Nails συγκεντρώνει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και θωρακίζει τον οργανισμό μας. Η σύνθεσή του περιέχει βιταμίνες του συμπλέγματος B, ψευδάργυρο, σίδηρο, kelp και μαγιά, συστατικά που φροντίζουν για την ενδυνάμωση και λάμψη των μαλλιών καθώς και την ανθεκτικότητα των νυχιών. 

Τα προϊόντα της σειράς EXELIA είναι δερματολογικά ελεγμένα καλλυντικά που έχουν εμπλουτιστεί με θρεπτικά συστατικά, απαραίτητα για την κάλυψη των αναγκών της επιδερμίδας και διατίθενται στα φαρμακεία.

The KM Projects
Not just another beauty blog


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...