Το μακιγιάζ της Πρωτοχρονιάς (και όχι μόνο)


Αν και θα έπρεπε να το έχω γράψει εδώ και μέρες, αυτό το Post καθυστέρησα. Λίγο το κρύο λίγο η δουλειά ή και η ξάπλα, δεν ήθελα και πολύ να επαναπαυθώ. Τώρα όμως γύρισα και είπα καταρχάς να σας μιλήσω για το μακιγιάζ που επέλεξα για την ημέρα της πρωτοχρονιάς. Ένα μακιγιάζ απλό και όχι ιδιαίτερα έντονο. Ένα μακιγιάζ που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και ημέρες και είναι σίγουρο ότι δεν θα σας προδώσει στο γιορτινό τραπέζι.

Για βάση επέλεξα την CC της Olay Regenerist, κυρίως γιατί αυτές τις ημέρες είχε πολύ κρύο και προτίμησα να επιλέξω ένα πιο ενυδατικό προϊόν παρά κάποια πιο ματ βάση. Η παγωνιά δίνει διάρκεια στο μακιγιάζ, ειδικά για εμάς που έχουμε πιο λιπαρή επιδερμίδα. Και η CC της Olay είναι ελαφριά και δίνει μια ομοιόμορφη λάμψη στην επιδερμίδα χωρίς να την βαραίνει. Για την συγκεκριμένη CC έχω κάνει και Demo & review video το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε πατώντας εδώ ή να διαβάσετε το αναλυτικό review της εδώ

Για ρουζ χρησιμοποίησα το πρόσφατο μου απόκτημα απο το bazaar της Estee lauder (ή μάλλον του Σαράντη), της MAC από την σειρά Alluring Aquatic Blush, το Sea me Hear me. Ένα ροζ με ροδακινί υποτόνους (αν μου επιτρέπεται να πω) μοιάζει μωβ αλλά είναι περισσότερο ένας περίεργος συνδυασμός ροζ με ροδακινί. Δεν έχει shimmer , δεν έχει πολύ έντονη απόδοση αλλά μου αρκεί προσωπικά για να δώσει ένα τόνο υγείας στα μήλα χωρίς να φαίνεται βαρύ. Η συσκευασία του είναι που ξεχωρίζει με μεταλλική τυρκουάζ απόχρωση σε όλα τα προϊόντα και με τρισδιάστατο ανάγλυφο περιεχόμενο . 

Στα μάτια επέλεξα ένα συνδυασμό από την παλέτα της Too Faced Naked Eye. Χρησιμοποίησα το Lap Dance σε όλο το κινητό βλέφαρο και το Like a Virgin στην κόγχη του ματιού. Δεν ήθελα κάτι πιο έντονο και απλά έδωσα λίγη ένταση με το Kohl eyeliner της Physician's Formula στην απόχρωση Espresso. Και για περισσότερο μήκος στις βλεφαρίδες χρησιμοποίησα την μάσκαρα της Benefit, They're Real. Θέλει λίγο χτίσιμο αλλά πραγματικά το αποτέλεσμα που δίνει είναι εξαιρετικό. 

Ολοκλήρωσα το μακιγιάζ επιλέγοντας για τα χείλη το lacquer Rouge της Shiseido στην απόχρωση RS322. Ένα πολύ ελαφρύ nude κρεμμώδες με μέτρια διάρκεια. Ένα χρώμα "My lips but better".

Αυτές ήταν λοιπόν οι επιλογές μου για το μακιγιάζ της πρωτοχρονιάς και το γιορτινό τραπέζι όπου ήμαστε καλεσμένοι. Εσείς, τι επιλέξατε για εκείνη την ημέρα;



The KM Projects
Not just another beauty blog


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...