MUA matte lipsticks review. Αξίζουν ή όχι;


Η αγγλική MUA με έχει κακομάθει. Από τότε που την γνώρισα πριν λίγα χρόνια δεν με έχει προδώσει ποτέ και σχεδόν ότι έχω πάρει απο το αγγλικό site της www.muastore.co.uk με έχει ικανοποιήσει στο μέγιστο βαθμό, με ελάχιστες εξαιρέσεις βέβαια. Κάθε φορά που βλέπω ότι βάζει μια καλή προσφορά, είτε είναι δωρεάν μεταφορικά, είτε κάποιο ποσοστό έκπτωσεις, πάντα θα μπω να κοιτάξω τι μπορώ να πάρω. Έτσι έγινε και την τελευταία φορά που το επισκέφτηκα. Εκμεταλλεύτηκα μια προσφορά και αγόρασα τα matte lipsticks Που τόσο ήθελα να δοκιμάσω. Πρώτον γιατί είναι ματ και δεύτερον γιατί απλούστατα δεν μπορώ να αντισταθώ σε προϊόν για τα χείλη. Μπορείς αν θέλεις να δεις το video haul με ζωντανά swatches πατώντας εδώ.
  
 Τα matte lipsticks κυκλοφορούν σε 7 αποχρώσεις, από τις οποίες εγώ διάλεξα τις τέσσερις και κοστίζουν μόνο μια λίρα. Μπορείς να φανταστείς την απογοήτευση μου όταν στα swatches είδα ότι δυστυχώς είναι πάρα πολύ ξηρά, με αποτέλεσμα να μην γράφουν καθόλου καλά και να πρέπει να τα πιέσεις. Το προσπάθησα για πολύ καιρό να τα κάνω να δουλέψουν, μάταιος κόπος. όσο Lip balm και όση ενυδάτωση κι αν προσέφερα στα χείλη μου, τίποτα δεν θα έδινε λίγο καλύτερη αίσθηση σε αυτά τα κραγιόν , ούτε και θα βελτίωνε την απόδοση τους. 

Το Totally nude, ένα nude κραγιόν, όπως λέει και το όνομα του, πολύ φωτεινό οπτικά, αλλά πολύ ξηρό για να αποδόση. Χρειάστηκε να το πιέσω υπερβολικά στο χαρτί για να γράψει έτσι γιατί στα χείλη είναι σχεδόν ανύπαρκτο. 

Το Fawn Fancy ήταν ακόμα μεγαλύτερη απογοήτευση για μένα, καθώς μοιάζει πολύ με το αγαπημένο μου κραγιόν της MUA από την κλασσική σειρά, το νούμερο 11, σε αυτήν την καφέ Nude απόχρωση που θυμίζει πολύ Kylie Jenner. Τι καλά θα ήταν να έγραφε κιόλας. 

Το Scarlet Siren είναι το κόκκινο της παρέας. Γράφει λίγο καλύτερα από τα δύο ανοιχτόχρωμα που σου προέδειξα αλλά μην ξεγελιέσαι δεν γράφει αρκετά καλά ώστε να έχει καλή απόδοση με ένα δύο περάσματα. Δοκίμασε καλύτερα 6-7 φορές να το περάσεις στα χείλη, πάντα πάνω από Lip balm. Μην τραυματιστείς κιόλας.

Είχα μεγάλες προσδοκίες στο Wild berry. Ένα σκούρο μπορντώ ιδανικό για τον χειμώνα. Κι όμως , δεν καταφέρνει να γράψει καλά, ενώ αφήνει κενά όπως το απλώνω, ακόμα και στο χέρι. Ίσως το χειρότερο απ' όλα.

Για το τέλος άφησα το μόνο από τα τέσσερα το οποίο μοιάζει να γράφει κάπως καλύτερα από τα άλλα. Μιλάω για το Lilac Belle. Ένα λιλά μωβ ανοιχτό κραγιόν, χωρίς πολύ έντονη απόδοση, το οποίο δεν το αισθάνομαι τόσο ξηρό όσο τα υπόλοιπα, ενώ απλώνεται ομοιόμορφα στα χείλη, ναι ακόμα και χωρίς Lip balm από κάτω. Έχει καλή διάρκεια σχετικά, γύρω στις 3 ώρες και είναι ιδανικό πιστεύω για τις περισσότερες κοπέλες, αφού αν και μωβίζει μπορείς εύκολα να του δώσεις τον χαρακτηρισμό, my lips but better. Στα συν του είναι κι ότι δεν μεταφέρεται σε ποτήρια αν πιεις νερό. Κι εδώ σταματώ.


Μπορεί για εμένα να ήταν απλώς 4 λίρες χαμένες, τις οποίες ξόδεψα σε μια στιγμή αδυναμίας, αλλά πιστεύω να σε βοήθησα στην απόφαση σου αν θα επιλέξεις ή όχι τα συγκεκριμένα κραγιόν. Από την MUA, προτιμώ τα απλά της κλασσικής σειράς με την μια λίρα ή τα MAT Luxe Velvet lip lacquers για τα οποία όμως θα σας μιλήσω άλλη φορά.
 



The KM Projects
Not just another beauty blog




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...