Review: Estee Lauder Illuminating Perfecting Primer


Αν μου έλεγε κάποιος ότι θα υπήρχε primer για λάμψη που θα λάτρευα, θα τον αντιμετώπιζα σίγουρα σαν τρελό. Έτσι και με αυτό το Primer της αγαπημένης Estee Lauder.

Ένα primer ελαφρύ στην υφή που δίνει λάμψη χωρίς να βαραίνει το αποτέλεσμα. Δεν θα σας μιλήσω όμως για την δική μου προσωπική εμπειρία. Αλλά για αυτήν της φίλης μου. Το συγκεκριμένο ήταν δώρο και απέφευγα να το χρησιμοποιήσω δίνοντας στον εαυτό μου συνεχώς παράταση. Όταν όμως η συνονόματη φίλη μου ήρθε σε μένα για να την βοηθήσω με το μακιγιάζ του γάμου της, ήταν το πρώτο που σκέφτηκα. Είχε επιλέξει να μην απευθυνθεί σε κάποια επαγγελματία αλλά στα χέρια της φίλης της για να την βάψει. Η Κατερίνα έχει μικτή επιδερμίδα και λίγο πριν την ημέρα του γάμου της είχε ένα πολύ άσχημο κρυολόγημα που της είχε ξεράνει την περιοχή γύρω από την μύτη ενώ σε πολλά σημεία έδειχνε "μουντή". Αμέσως σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω αυτό το Primer ως δοκιμή και αν της έκανε θα το φορούσε και την μεγάλη μέρα. 

Αυτό το primer Κατάφερε τα ακατόρθωτα. Έδωσε ομοιόμορφη υφή στην επιδερμίδα της, εξαφανίζοντας τυχόν ξηρά σημεία (σε συνδυασμό με μια καλή ενυδατική βέβαια). Έδωσε λάμψη χωρίς να εμφανίσει περιττή γυαλάδα στην ζώνη Τ. Και τέλος, έδωσε απίστευτη διάρκεια το μακιγιάζ της. Το συνδυάσαμε με το foundation της Radiant Time Proof και το νυφικό μακιγιάζ της δεν πήγε πουθενά για ώρες. Στην κυριολεξία. 

Είναι ελαφρύ στην υφή, ενυδατώνει χωρίς να βαραίνει το πρόσωπο, απορροφάται γρήγορα δίνοντας λάμψη και φωτεινότητα στην επιδερμίδα χωρίς να περιέχει κάποιο glitter, χρυσόσκονη κτλ .Επιπλέον, εγγυάται την διάρκεια του μακιγιάζ σας.

Αν θέλετε κάποιο Primer να σας τα προσφέρει όλα αυτά, τότε ίσως θα πρέπει να περάσετε μια βόλτα από την Estee Lauder. 


The KM Projects
Not just another beauty blog


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...