Με άρωμα Ελλάδας - Olivia Papoutsanis


Η νέα χρονιά ήρθε με δώρα και ένα από αυτά είχε το πιο γνώριμο άρωμα για μένα. Παρέλαβα από την εταιρεία Papoutsanis τρία πράγματα από την σειρά Olivia.  Πρόκειται για το σαμπουάν για κανονικά μαλλιά, το αφρόλουτρο και ένα σαπούνi με αιθέριο έλαιο λεβάντας. 

Πρόκειται για φυσικά προϊόντα, πλούσια σε ελληνικό ελαιόλαδο και προβιταμίνη Β5, που περιποιούνται την επιδερμίδα χωρίς ίχνος λιπαρότητας

Μπορεί να ευθύνεται το ελαιόλαδο και οι απίστευτες ιδιότητες του, αλλά είναι ίσως από τα καλύτερα σαμπουάν του είδους τους. Μετά από μια πρόσφατη κακή εμπειρία με ένα άλλο σαμπουάν, αναζητούσα κάτι που θα επανέφερε την ισορροπία, θα καθάριζε καλά τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει και θα μύριζε, τι άλλο... Ελλάδα! Το ίδιο ευχάριστο είναι και το αφρόλουτρο της σειράς. 

Αυτό όμως που κάνει την σειρά Olivia να ξεχωρίζει, είναι η ιδιαίτερη και Minimal συσκευασία του. Σε μπουκάλια με πρακτικό "περιστρεφόμενο" καπάκι που σου δίνουν την δυνατότητα να τα χρησιμοποιείς χωρίς "ατυχήματα" δίνουν μια νότα πολυτέλειας στο μπάνιο σας. Η ελληνική φύση μας προσφέρει απλόχερα τα μυστικά της εδώ και αιώνες και είναι ωραίο που επιτέλους αρχίζουν οι ελληνικές εταιρείες να τα αναδεικνύουν μέσα από τέτοιες σειρές προϊόντων. 

Σε όλα αυτά να προσθέσω ότι ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ parabens, pthalates, mineral oils, artificial colours, silicones EDTA, propylene glycol, PSM,NM και ζωικής προέλευσης συστατικά.

Δεν ξέρω αν αυτή η σειρά διατίθεται στο εξωτερικό, αλλά νομίζω ότι μπορεί άνετα να σταθεί ως πρεσβευτής μας απέναντι σε άλλους ισχυρούς ανταγωνιστές της παγκόσμιας αγοράς. Άλλωστε εμείς βγάζουμε και το καλύτερο λάδι. Ήρθε η ώρα να το ανεβάσουμε στην θέση που του αξίζει. Με χαρά τα έχω δει να διατίθενται και σε επιλεγμένα ξενοδοχεία της χώρας μας, ως ένα υπέροχο δείγμα  της Ελληνικής φιλοξενίας αλλά και της πανέμορφης φύσης μας. 

Πραγματικά με έχει ξετρελάνει η αισθητική της σειράς αυτής, ειδικά όταν συνειδητοποίησα χρησιμοποιώντας τα πόσο καλά προϊόντα είναι. Μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών αλλά τα έχω δει και σε φαρμακεία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...