AGEMA Υγρή αύρα Δωδώνης από την Ιερή Βελανιδιά



Είχα διαβάσει μια πολύ όμορφη αναφορά σε άρθρο της Πέλης για τα προϊόντα AGEMA και ομολογώ ότι ψάχνοντας να βρω περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία ,μου κίνησε την περιέργεια η "Υγρή Αύρα Δωδώνης" , ένα πολυχρηστικό άρωμα, μια υγρή αύρα στην κυριολεξία, αφού μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στο πρόσωπο, σαν ενυδατικό σπρέυ προσώπου, πάνω από την ενυδατική σου αλλά και σε όλο σου το σώμα.



Η χρήση του σε κρατά σταθερό απολαμβάνοντας τις στιγμές, σε γεμίζει ενέργεια. Ταυτόχρονα είναι ένα φυσικό ενεργειακό καλλυντικό προϊόν που εφαρμόζεται σε όλο το σώμα. Αυξάνει την αίσθηση της αφής. Είναι μια ενεργειακή γείωση που κάθε φορά σου γνωρίζει και σου υπενθυμίζει την ομορφιά της ζωής. Είναι η γήινη αύρα της ενεργειακής κοιλάδας της Δωδώνης σε υγρή μορφή. Συνδυάζεται με όλα τα ελιξίρια τα οποία και απορροφώνται αμέσως όταν από πάνω τους εφαρμοστεί το άρωμα.

Όλα αυτά μου κίνησαν την περιέργεια και όταν μου την έστειλε το +iNatural δεν μπόρεσα να κρατηθώ και αμέσως την δοκίμασα. Την ψέκασα στο πρόσωπο ακόμα και πάνω από το μακιγιάζ μου. Το άρωμα της με εξέπληξε, ένα δροσερό και ταυτόχρονα γήινο άρωμα. Σαν εμπειρία από ακριβό SPA που δεν θέλεις να τελειώσει. 

Είναι ιδανικό άρωμα για κάθε μέρα αφού μου δίνει την ενέργεια που χρειάζομαι και με γεμίζει γαλήνη και ηρεμία. Μερικές φορές έχω πιάσει τον εαυτό μου να ψεκάζω τον χώρο όπου βρίσκομαι και να απολαμβάνω μια ενεργειακά εξισορροπημένη ατμόσφαιρα. 

Είναι φτιαγμένο από άγρια βότανα από την περιοχή της Δωδώνης σε μια πολυτελής - μέσα στην γήινη απλότητα της - συσκευασία των 50ml. 

Αν αυτό το μικρό μπουκαλάκι κατάφερε τόσα πολλά μέσα σε λίγες μέρες, τότε δεν μπορώ ν αντισταθώ και να ρίξω μια ματιά και στα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας.  Θα τα βρεις στο +iNatural  πατώντας εδώ. Είναι ευκαιρία να μάθουμε και άλλα αρχαιοελληνικά μυστικά ομορφιάς .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...