Review: Vichy Purete Thermale 3 in 1 One step cleanser sensitive skin

 Πρόσφατα το +iNatural  έβαλε προσφορά τα προϊόντα +VichyGreece .   -30% και δωρεάν έξοδα αποστολής. Ήταν μια καλή ευκαιρία να πάρω το Dermablend Foundation αυτής της εταιρείας αλλά και το Purete Thermale γαλάκτωμα-ντεμακιγιάζ 3 σε 1 που είχα από καιρό βάλει στο μάτι. Πρόκειται για 1. Γαλάκτωμα καθαρισμού 2. Τονωτική λοσιόν και 3 Ντεμακιγιάζ ματιών. Ένα προϊόν 3 σε 1 λοιπόν όπως λέει και στο όνομα του Είναι ιδανικό για ευαίσθητη επιδερμίδα, για να το χρησιμοποιήσετε για ντεμακιγιάζ ματιών και δεν περιέχει paraben. 

Το χρησιμοποιώ με τον κλασσικό τρόπο, απλώνω μια ποσότητα απο το γαλάκτωμα σε όλο το πρόσωπο και κάνω μαλακές κινήσεις μασάζ μέχρι να δημιουργηθεί μια "πάστα" , την οποία αφαιρώ με το βαμβάκι. Προσωπικά δεν βάζω το γαλάκτωμα στο βαμβάκι αλλά και με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αφαιρέσετε το μακιγιάζ σας. 

Ειναι ιδανικό για την αφαίρεση του καθημερινού σας μακιγιάζ, όχι όμως αν έχετε αδιάβροχη μάσκαρα. Εκεί θα σας συνιστούσα να επιμείνετε με ένα πιο εξειδικευμένο προϊόν. Αν όμως δεν χρησιμοποιείτε αδιάβροχη μάσκαρα τότε θα σας βολέψει αρκετά καθώς είναι ένα προϊόν για όλο το πρόσωπο. Δεν τσούζει στα μάτια και έχει την πιο τέλεια μυρωδιά που έχω συναντήσει ποτέ σε γαλάκτωμα καθαρισμού. 

Αν και λέει ότι λειτουργεί και σαν λοσιόν και μπορείτε απευθείας να προχωρήσετε στην ενυδάτωση σας, εγώ πάντα πλένω στην συνέχεια το πρόσωπο μου με το gel καθαρισμού της Avene και κατόπιν προχωρώ στην ενυδάτωση. Όσες όμως φορές δοκίμασα να μην πλύνω το πρόσωπο μου με   gel μετά ένιωθα το ίδιο καθαρή την επιδερμίδα μου χωρίς όμως να την αισθάνομαι ξηρή.  Μπορούσα να προχωρήσω στηνενυδάτωση χωρίς πρόβλημα.

Εσείς το έχετε δοκιμάσει; Πως σας φάνηκε; Αν όχι να θυμήσω ότι η προσφορά στο +iNatural τρέχει ακόμα μέχρι και αύριο και αν θέλετε να του ρίξετε μια ματιά θα το βρείτε εδώ. Είναι στα 300ml και θα το βρείτε γύρω στα 11€, πολύ καλή τιμή για τόσο μεγάλη ποσότητα.


The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...