Closet Blog Sale Μέρος 2ο - Summer Edition


Μετά από το ενδιαφέρον που έδειξαν πολλές κοπέλες τόσο στο πρώτο Blog sale όσο και σε ερώτηση μου στο facebook αποφάσισα να προχωρήσω στο δεύτερο blog sale. 

Όπως και στο πρώτο Blog sale έτσι κι εδώ θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι τα ρούχα που αποφάσισα να συμπεριλάβω είναι ελάχιστα φορεμένα (1-3 φορές) και αν κάποιο έχει φορεθεί περισσότερο θα αναφέρεται κατ' εξαίρεση. 


Ανάλογα με την κατάσταση και την ποιότητα τους θα είναι και οι τιμές τους. Μερικά είναι εντελώς αφόρετα, άλλα σε Άριστη κατάσταση και πολύ καλή κατάσταση.

Ανάμεσα τους θα δείτε επώνυμα ρούχα αλλά και πιο απλά καθημερινά. Θα γράφω την τιμή που τα είχα αγοράσει , πόσο έχουν φορεθεί και την τιμή που ζητάω.



Η πληρωμή θα γίνει μέσω τραπεζικού λογαριασμού κατόπιν συνεννόησης στο email: thekmprojects@gmail.com . Η αποστολή γίνεται απλή με ταχυδρομείο και τα έξοδα αποστολής εντός Ελλάδας είναι δικά μου. Όμως, σε περίπτωση που θέλετε αντικαταβολή ή κούριερ επιβαρύνεστε εσείς τα τυχόν παραπάνω έξοδα - αφού φυσικά πρώτα σας ενημερώσω για το ύψος αυτών και σας βρίσκει σύμφωνες.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι βρήκα αυτήν την φορά μέσα στην ντουλάπα μου.


Ένα ολοκαίνουργια αφόρετο μπλουζάκι το οποίο το είχα πάρει απο το ebay 4€, είναι chiffon κοντομάνικο και όπως καταλάβατε δεν μου έκανε. Το υπολογίζω σε μέγεθος XL. Από την μία μασχάλη στην άλλη το μέτρησα στα 58 εκ. , τουτέστιν 116 περιφέρεια. Επομένως θα πρέπει να έχετε μικρότερη περιφέρεια πχ 110 εκ. για να δείξει κιόλας. Το δίνω όσο το αγόρασα 4€
 Ένα ολοκαίνουργια αφόρετο κοντομάνικο πουκάμισο το οποίο το είχα πάρει απο το ebay 12€, και όπως καταλάβατε παρόλο που γράφει 5XL και αυτο δεν μου έκανε. Το υπολογίζω σε μέγεθος XL. Από την μία μασχάλη στην άλλη το μέτρησα στα 63 εκ. , τουτέστιν 126 περιφέρεια. Επομένως θα πρέπει να έχετε μικρότερη περιφέρεια πχ 120 εκ (κατά προσέγγιση Νουμερο 18UK ). για να δείξει κιόλας. Το δίνω όσο το αγόρασα 12€.

Και προχωράω στο πιο αγαπημένα κομμάτια. Ξεκινώντας από ένα στράπλες φόρεμα της Lussile. Είναι το ίσιο με το πουά φόρεμα που έδινα στο προηγούμενο blog saleΠρόκειται για ένα λευκό με πράσινα σχέδια , βαμβακερό φόρεμα PinUp, στράπλες στενό επάνω και σε γραμμή Άλφα και πιο "κλαρωτή" κάτω η φούστα, με θήκες για να βάλετε και κορδέλα ή λάστιχο να ενωθεί στο στήθος. Ένα PinUp φόρεμα σε πολύ καλή κατάσταση, απο Lussile σε μέγεθος L. Είναι 97% βαμβάκι και 3% elastic . Το είχα αγοράσει γύρω στα 70€ και το δίνω 35€, έχει φορεθεί μόλις 3 φορές. (Πουλήθηκε)



Ένα μπλουζάκι που είχα φτιάξει για αστείο εγώ , το φόρεσα 5 φορές και είναι ένα M-L γυναικείο T-shirt της Hanes, 100% βαμβάκι,  που γράφει " Please don't feed the model". Το είχα φτιάξει με γύρω στα 20€, το δίνω 5€ γιατί έχει φορεθεί παραπάνω απο 3 φορές.



Ένα ελαστικό φόρεμα Zara , από την σειρά Zara Basic, σε φωτεινό κόκκινο χρώμα, σε μέγεθος XL, φορεμένο μόνο μια φορά, σε άριστη κατάσταση. Είναι 3% spandex, 74% Rayon & 23% νάυλον. Έχει 3/4 μανίκια , είναι στενό και ελαστικό με λαιμόκοψει χαμόγελο και λεπτομέρεια με μικρή κόκκινη αγκράφα κάτω από το στήθος. Το είχα αγοράσει γύρω στα 50€ , το δίνω 25€.


 Ένα σκούρο μπλε πουά φόρεμα με halter top, μακρύ μέχρι την γάμπα και με δέσιμο στο λαιμό για να κολακεύει ένα πλούσιο στήθος. Είναι σε μέγεθος  αγγλικό νούμερο 16 και είναι φτιαγμένο από 97% βαμβλακι και 3% Lycra (Spandex). Το είχα αγοράσει από τα Landsend στις 75λίρες και το δίνω 35 €
 Ένα φόρεμα που είχα πάρει απο το Ebay σε καφέ χρώμα, σατέν με φραμπαλά σχέδια. Δεν έχει φορεθεί ούτε μία φορά, καθώς δεν μου άρεσε καθόλου επάνω μου. Είναι πολύ ιδιαίτερο σχέδιο και φλύαρο λίγο για μένα. Αλλά πιστεύω ότι σε μία αλλη κοπέλα μπορεί να πηγαίνει περισσότερο. Το είχα αγοράσει 25€ και το δίνω 15€ απλά γιατί δεν θέλω να το βλέπω άλλο στην ντουλάπα μου.
 Ένα πουκάμισο βαμβακερό μακρυμάνικο σε όμορφο ζεστό μωβ χρώμα (οι κάτω δεξιά φωτογραφίες της μανσέτας είναι πιο πιστές στο χρώμα του). Είναι νούμερο 18W και έχει ένα ιδιαίτερο γύρισμα στην μανσέτα του. Το είχα πάρει 25 λίρες και το δίνω 10€ καθώς έχει φορεθεί γύρω στις 5-6 φορές. Αν σας ενδιαφέρει υπάρχει το ίδιο και σε λευκό. (δεν το έβγαλα φωτογραφία γιατί λόγω φόντου χανόταν.
 Ένα φόρεμα Zara , από την σειρά Zara Basic , μπεζ καφέ & πράσινο ριγέ, σε μέγεθος XL, φορεμένο μόνο μια φορά, σε άριστη κατάσταση. Είναι 45% πολυεστερ, 34% Rayon & 21% Βαμβάκι. Έρχεται με ζώνη στην μέση απο το ίδιο ύφασμα. Έχει ραντάκι στο ίδιο χρώμα, είναι στενό επάνω και φαρδύ από την μέση και κάτω. Το είχα αγοράσει γύρω στα 50€ , το δίνω 25€. 
 Για το τέλος άφησα μια μαύρη μακριά τουαλέτα στραπλες. Είναι 49% polyester, 44% nylon & 7% spandex . Την είχα φορέσει σε μια παράσταση του Εθνικού ωδείου μία μόνο φορά. Είναι πολύ ιδιαίτερο βραδυνό φόρεμα. Το είχα πάρει απο τα Egg (παλαιό κατάστημα στο Σύνταγμα, έχουν κλείσει ) στα 25€ και το δίνω 15€. Είναι σε μέγεθος XL. 


Σε όλα όσα σας αναφέρω τα αγγλικά νούμερα είναι εντελώς πιστά στο νούμερο που σας λέω και μπορείτε να βρείτε τα ίδια νούμερα στο Marks & Spencer. Αν σας λέω για παράδειγμα 16 είναι το αντίστοιχο 16 στο Marks & Spencer. Μπορείτε λοιπόν να τσεκάρετε το νούμερο σας σε ένα κατάστημα τους. 

Όλες οι τιμές είναι συζητήσιμες, ενώ μπορώ να κανονίσω και μια συνάντηση μαζί σας, αν μένετε στην Αθήνα και θέλετε να τα δείτε από κοντά. θα ακολουθήσει και δεύτερο blog sale με περισσότερα καλοκαιρινά κομμάτια.

 Αυτά είναι λοιπόν όσα δίνω σε αυτό το blogsale. Επικοινωνήστε μαζί μου αν ενδιαφέρεστε για κάποιο στο thekmprojects@gmail.com. 

Για όσες ενδιαφέρονται υπάρχουν ακόμα μερικά κομμάτια διαθέσιμα από το πρώτο Blog sale (και καλοκαιρινά και χειμωνιάτικα) που μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ


 Για οποιαδήποτε πληροφορία περιμένω τα σχόλια σας.

Καλά ψώνια!!!



The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...