Friday I'm in Love with .... Vichy



Αυτή την Παρασκευή είμαι ερωτευμένη με ... τον ορό Aqualia Thermal της +VichyGreece . .


Δεν θα το περίμενα ποτέ ένας ορός με Υαλουρονικό οξύ να ήταν τόσο ελαφρύς στην δική μου λιπαρή επιδερμίδα και ταυτόχρονα να προσέφερε τόσο πολύ ενυδάτωση. Τον χρησιμοποιώ κάθε βράδυ και το πρωί η επιδερμίδα μου είναι λαμπερή και ενυδατωμένη χωρίς ίχνος λιπαρότητας. Απίστευτα λεπτόρευστη υφή , όπως αρμόζει άλλωστε σε έναν ορό. Απορροφάται γρήγορα και συνεχίζω άμεσα σχεδόν με την ενυδατική μου κρέμα. 

Ο ισχυρός ορός ενυδάτωσης με ιαματικό νερό Vichy που διαχέεται δυναμικά σε όλες τις ζώνες του προσώπου . Η επιδερμίδα γεμίζει στην κυριολεξία με νερό. Είναι πολύ ελαφρύς , σχεδόν σαν νερό και ιδανικός για ευαίσθητες επιδερμίδες. 


Η δράση του Aqualia Thermal Serum βασίζεται στον αποκλειστικό συνδυασμό Ιαματικού Νερού της Vichy με 3 σάκχαρα: Υαλουρονικό οξύ, Aquabioryl, λ-Καραγενάνες. Το Υαλουρονικό οξύ έχει την ικανότητα να δεσμεύει 1.000 φορές το βάρος του σε νερό και σε συνδυασμό με το Aquabioryl προσφέρουν στην επιδερμίδα ενυδάτωση μεγάλης διάρκειας. Οι λ-Καραγενάνες αποκαθιστούν την λειτουργία προστασίας της επιδερμίδας με αποτέλεσμα να διατηρουν την ενυδάτωση και να λειαίνουν την επιφάνεια της επιδερμίδας.

Θα το βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών και φαρμακεία, αν και θα σας πρότεινα να το αναζητήσετε σε ηλεκτρονικά φαρμακεία καθώς σίγουρα θα το βρείτε εκεί φθηνότερα. 


Στα μείον του θα ήθελα να προσθέσω ότι έχει σιλικόνη, PEG/PPG/POLYBUTYLENE GLYCOL-8/5/3 και άρωμα όπως περιγράφει στα συστατικά του. Προσωπικά δεν με ενοχλούν τα συγκεκριμένα συστατικά, αλλά θεωρώ σωστό να τα αναφέρω καθώς πολλές κοπέλες δείχνουν ιδιαίτερο προβληματισμό απέναντι σε αυτά. 

Είναι στα 30Ml , σε μια γυάλινη πολυτελή συσκευασία με αντλία και μπορείτε να το βρείτε γύρω στα 14-23 € ανάλογα το κατάστημα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...