Good Buy Review Tuesday - Vaseline Intensive Care


Η Vaseline Intensive Care μας φροντίζει χρόνια τώρα, αλλά μόλις πρόσφατα ανακάλυψα τρία νέα προϊόντα της που ξεχωρίζουν.


Τα πήρα από το Zampple αυτού και του προηγούμενου μήνα. Αυτά είναι τα καλά του να είσαι zamppler και αν θες να μάθεις περισσότερα πάτησε εδώ. Πρώτα επέλεξα το Vaseline Intensive Care Advanced repair. Τα δοκίμασα σε ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα, ακόμα και σε ερεθισμένο (όχι πολύ) και τα αποτελέσματα ήταν πραγματικά απίστευτα. Μετά από μια δύσκολη μέρα με πολύ ιδρώτα, νιώθω το δέρμα μου σε πολλά σημεία "ερεθισμένο", Αν δεν το προσέξω , να το καθαρίσω και να το ενυδατώσω, υπάρχει κίνδυνος να "ανοίξει". Χρησιμοποίησα το Advanced Repair, αφού είδα ότι δεν έχει άρωμα και πραγματικά θεραπεύτηκα. 

Ακριβώς για αυτόν τον λόγο επέλεξα το Essential Healing στην επόμενη επίσκεψη μου στο zampple. Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση ακόμα και μετά από ξύρισμα και απορροφάται πολύ γρήγορα. Έχει απαλό - σχεδόν ανεπαίσθητο - ευχάριστο άρωμα και το χρησιμοποιώ μετά το ντους. Και τα δύο βγαίνουν στην κλασσική και πολύ πρακτική συσκευασία της Vaseline Intensive Care στα 200ml και κοστίζουν γύρω στα 5€. Ιδανικά θα ήθελα να είχε παραπάνω προϊόν.

Το σπρέι σώματος με αλόη Aloe Soothe μόλις το είδα ενθουσιάστηκα. Το βρίσκω εξαιρετικά πρακτικό στην χρήση του. Απλά ψεκάζεις στο σώμα σου και απλώνεις ομοιόμορφα με τα χέρια σου μέχρι να απορροφηθεί. Απορροφάται γρήγορα, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας, αλλά προσφέρει μέτρια ενυδάτωση, σαν ελαφριά λοσιόν. Δεν θα το συνιστούσα για μετά από ξύρισμα αλλά σίγουρα είναι ιδανικό για την καθημερινή μου ενυδάτωση μετά το πρωινό ντους, ιδιαίτερα όταν βιάζομαι. Θα το βρεις γύρω στα 5,50€, αν και πιστεύω ότι θα πρέπει σίγουρα να σκεφτούν να το προωθήσουν με προσφορές, γιατί πιστεύω ότι είναι λίγο ακριβό, παρ' όλο που είναι ιδιαίτερα καινοτομικό.

Διάβασε επίσης:


The KM Projects
Not just another beauty blog


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...