Edit Your Life | Το καλοκαιρινό τεύχος κυκλοφόρησε


Το καλοκαιρινό τεύχος του Edit Your Life Μόλις κυκλοφόρησε . Με άρθα για μόδα, nail art, συνταγές, βιβλία και ψυχολογία. Αυτό το τεύχος σου υπόσχομαι θα το λατρέψεις.
Σε αυτό το άκρως καλοκαιρινό Edit Your Life συμμετέχω με όχι ένα , όχι δύο αλλά τρία άρθρα. 
Μοιράζομαι μαζί σου τα αγαπημένα μου καλοκαιρινά (και όχι μόνο ) βερνίκια με έμπνευση από το καρπούζι.  Εγώ προτείνω τα βερνίκια αλλά στο τεύχος αυτό θα βρεις και πρόταση Nail art από την Νάζη, όπου μας δείχνει βήμα βήμα πως να κάνουμε τα νύχια μας καρπουζάκια
Στις βιβλιοπροτάσεις μου θα βρεις τέσσερα βιβλία για να συνοδεύσουν τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις και να σε ταξιδέψουν. Ίσως κάποιο από αυτά να μπει στην book list σου. 
Ενώ όπως σου έχω ήδη αναφέρει θα διαάσεις για την ανάλυση SWOT Και πως μπορείς να εντάξεις αυτό το εργαλείο στρατηγικής στο δικό σου Blog.

Έχει υπέροχες καλοκαιρινές συνταγές και αν τα γενέθλια σου πέφτουν μέσα στο καλοκαίρι , μάλλον θα σε ενδιαφέρει αυτή η συνταγή για τούρτα καρπούζι που ετοίμασε η Χριστίνα από το Cogito Ergo Sum αλλά και μια extra συνταγή για λικέρ καρπούζι. 

Μια αλλιώτικη και νοσταλγική Καρπουζοπρόταση με φέτα και τις μαγικές τους ιδιότητες μέσα από γλυκιές αναμνήσεις της μοιράζεται μαζί μας η Βίλλυ. H οποία μας μιλάει για την ιστορία του ονόματος του καρπουζιού και τις ιδιότητες του, όλα όσα δεν ήξερα δηλαδή για το αγαπημένο μου καλοκαιρινό φρούτο.

Η Τίνα μας μιλάει για την καλοκαιρινή μελαγχολία . Χαμογέλα γιατί το αξίζεις, είναι η συμβουλή και πιστεύω ότι αξίζει να την ακολουθήσουμε. 

Στο τεύχος αυτό θα βρεις και καλοκαιρινές προτάσεις μόδας, από τη Νάζη, τη Βίλλυ και την Τίνα. Είμαι σίγουρη ότι δεν θα σε αφήσουν αδιάφορη. 

Όλα αυτά τα υπέροχα θα βρεις στο δροσερό νέο τεύχος του Edit Your Life.

Ξεφύλλισε εδώ το καλοκαιρινό τεύχος






Διάβασε επίσης:


The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...