Good Buy Review Tuesday: Frezyderm Sun Screen Velvet face cream



Είχα ακούσει πολλά για την αντηλιακή της Frezyderm Sun Screen Velvet face cream  αλλά κρατούσα μικρό καλάθι. Κι αν δεν ήταν τόσο καλή;. Αν κάτι με δυσκόλευε πολύ στο να το επιλέξω μέχρι τώρα, αυτό ήταν το αντηλιακό μου, ειδικά αυτό που θα φοράω στην πόλη , κάθε μέρα.



Έχω σχετικά φωτοευαίσθητο δέρμα (ανοιχτή επιδερμίδα και καστανόξανθα φυσικά μαλλιά) και σε αυτό οφείλονται και κάποιες δυσχρωμίες και πανάδες που απέκτησα πριν μερικά χρόνια, όντας απρόσεκτη με τον ήλιο. 

Για αυτό και μια από τις ερωτήσεις που έκανα στην δερματολόγο Γεωργία Δριμούρα, κατά την συνέντευξη της αφορούσε την αντηλιακή προσώπου. Ήταν η ίδια δερματολόγος μάλιστα που μου πρότεινε να χρησιμοποιήσω την αντηλιακή της Frezyderm Sun Screen Velvet face cream  , καθώς πίστευε ότι ήταν ιδανική για της ανάγκες της δικής μου λιπαρής επιδερμίδας.
Επέλεξα λοιπόν αυτή με SPF 30 για μέσα στην πόλη, ένα δείκτη αρκετά υψηλό για το δικό μου δέρμα και ιδανικό για μέσα στην πόλη. 

Λόγω της σιλικονούχας σύνθεσης της, η αντηλιακή κρέμα της Frezyderm είναι ιδανική για κάτω από το μακιγιάζ, σαν Primer, ενώ η βελούδινη υφή της μου έχει επιτρέψει να την βάλω και πάνω από το μακιγιάζ μου, όταν εγώ έκρινα απαραίτητο κατά την διάρκεια της ημέρας.

Η μη φαγεσωρογόνα σύνθεση της είναι ιδανική για την δική μου λιπαρή επιδερμίδα και η μη λιπαρή της σύνθεση είναι αυτή που με έκανε να την λατρέψω.


Θα συμφωνήσω λοιπόν με όλες όσες έλεγαν ότι είναι αν όχι η καλύτερη, από τις καλύτερες αντηλιακές προσώπου που έχω δοκιμάσει. 

Η Frezyderm Sun Screen Velvet face cream βγαίνει σε συσκευασία των  50Ml με αντλία. Δοκίμασα αυτή με SPF30 που πήρα από το +iNatural .



Διάβασε επίσης:


The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...