Guest Blogger: Οι πιο σημαντικοί λόγοι για να συνεργαστείτε με γραφείο οργάνωσης γάμου!!!



….Η πολυπόθητη πρόταση γάμου από τον πρίγκιπα των ονείρων σας έγινε, κι έφτασε η ώρα που πρέπει να πάρετε αποφάσεις και να κάνετε έρευνες για να οργανώσετε την πιο ονειρεμένη, την πιο τέλεια, την πιο μοναδική, την πιο υπέροχη μέρα του γάμου σας… Παρακάτω και πριν σας προλάβει το άγχος της προετοιμασίας αναφέρουμε τους πιο σημαντικούς λόγους για τους οποίους θα πρέπει να προσλάβετε διοργανώτρια/ή γάμου ή αλλιώς wedding planner!!!


Οι διοργανωτές γάμων είναι υπεύθυνοι για τη σχεδίαση, την προετοιμασία, την οργάνωση και την ολοκλήρωση ενός γάμου. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο ρόλος τους είναι συμβουλευτικός και σε καμιά περίπτωση δεν είναι οι άνθρωποι οι οποίοι θα παίρνουν τις τελικές αποφάσεις για το ζευγάρι. Οι διοργανωτές είναι ο συνδετικός κρίκος που με τις γνώσεις και την εμπειρία τους θα βοηθήσουν το ζευγάρι να στήσει την πιο ονειρεμένη μέρα του χωρίς άγχος και πίεση. Οργάνωση, προετοιμασία και άρτιο αποτέλεσμα είναι αυτό που θα  πρέπει να εισπράξετε προσλαμβάνοντας κάποιον διοργανωτή γάμου.

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε ότι όλοι όσοι ασχολούνται με αυτή τη δουλεία έχουν δημιουργήσει ομάδες προμηθευτών που αντιπροσωπεύουν κάθε είδος και κάθε budget γάμου. Οι διοργανωτές γάμου σας προσφέρουν συσσωρευμένες γνώσεις και συμβουλές από όλους τους επαγγελματίες του είδους  κι έχουν  τεράστια εμπειρία σε είδους εκδηλώσεις.

Μπορεί να μη φαίνεται αλλά ο χρόνος τον οποίο το ζευγάρια πρέπει να διαθέσουν  για την οργάνωση και την προετοιμασία του γάμου τους, έχει υπολογιστεί σε περίπου 200-250 ώρες προετοιμασίας. Ειδικά η νύφη πρέπει να διαθέτει σχεδόν κάθε απόγευμα της κάνοντας έρευνα και προετοιμάζοντας όλα τα “του γάμου”. Αναθέτοντας τη δουλειά σε κάποιο γραφείο εξοικονομείτε πολύ περισσότερο χρόνο έχοντας συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα το οποίο θα υλοποιηθεί χωρίς κανένα άγχος.

Πολλοί πιστεύουν ότι το κόστος και η ανάθεση σε ένα γραφείο διοργάνωσης θα ανεβάσει το budget τους. Αυτό κατά κύριο λόγο δεν ισχύει μιας που οι διοργανωτές μπορούν να διαπραγματευτούν καλύτερα τις τιμές των προμηθευτών, γνωρίζουν τις παγίδες που υπάρχουν σε χρεώσεις και μπορούν να καταφέρουν να κερδίσουν παραπάνω υπηρεσίες ή προϊόντα, λόγω της καλής σχέσης που υπάρχει με τους προμηθευτές. Επίσης θα σας βοηθήσουν με  πρωτότυπες ιδέες και στιλιστικές προτάσεις οι οποίες θα προσαρμόζονται στο budget σας.

 Ένα άλλο βασικό ζήτημα είναι ότι το ζευγάρι επικοινωνεί με ένα μόνο άτομο. Δεν χρειάζεται να ξοδεύει χρόνο σε τηλεφωνήματα και να αγχώνεται με όλους τους προμηθευτές  Η επικοινωνία του ζευγαριού με ένα άτομο διευκολύνει όλη τη διαδικασία προετοιμασίας και τους απαλλάσσει από οποιοδήποτε ¨άγχος μπορεί να δημιουργηθεί. 

Οι επαγγελματίες τουχώρου θα φροντίσουν για τη σωστή συνεργασία κι επικοινωνία των προμηθευτών. Είναι πολύ βασικό να υπάρχει συγκεκριμένο timetable το οποίο θα ακολουθήσουν όλοι όσοι εμπλέκονται στην εκδήλωση. Ο κύριος συντονιστής και υπεύθυνος για να τρέξουν όλα όπως πρέπει, για μια μοναδική μέρα γάμου  είναι ο διοργανωτής σας.


Είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση για την εκδήλωση σας και να στήσουμε μαζί τις ποιο όμορφες κι ονειρεμένες στιγμές της ζωής σας!!!  

Η Βίκυ έχει αγάπη για την οργάνωση την λεπτομέρεια  και την κομψότητα. Έχοντας εμπειρία χρόνων, σε διοργανώσεις εταιρικών και κοινωνικών Events, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μεταφέρει τις γνώσεις και τις εμπειρίες της μπλογκαροντας & ελπίζοντας να εμπνεύσει και να βοηθήσει όλους όσους θέλουν να οργανώσουν μια αξέχαστη κοινωνική εκδήλωση. 



The KM Projects
Not just another beauty blog


   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...