Maybelline Dream Pure BB Cream - Demo & review

Καλοκαίρι και ήρθε η ώρα να αντικαταστήσουμε το αγαπημένο μας foundation με μια ΒΒ cream. Σήμερα δοκιμάζω την ΒΒ κρέμα της Maybelline Dream Pure, με σαλικιλικό οξύ, σχεδιασμένη ειδικά για λιπαρές επιδερμίδες.


Με ελαφριά κάλυψη και μέση σχετικά διάρκεια, η Dream Pure BB cream της Maybelline είναι ιδανική για κάθε μέρα και απευθύνεται σε όλες εμάς που έχουμε λιπαρή επιδερμίδα. Η απόχρωση που χρησιμοποιώ είναι η light. Έχει αντηλιακό δείκτη προστασίας SPF 15, λιγότερο από την αντίστοιχη ΒΒ κρέμα της ίδιας εταιρείας για κανονικές επιδερμίδες και προσωπικά θα ήθελα να έχει περισσότερο. Είχα κάνει αντίστοιχο Demo & review video και σε εκείνη, μπορεις να το δεις αν θέλεις εδώ. Ήταν μάλιστα το πρώτο βίντεο αυτής της σειράς. Η Dream Pure περιέχει 2% σαλικιλικό οξύ και υπόσχεται ότι καλύπτει τις ατέλειες, ρυθμίζει την λιπαρότητα και τις κοκκινίλες και δίνει ματ όψη. 

Όπως ανέφερα έχει ελαφριά κάλυψη, καλύπτει κάποιες κοκκινίλες και ετέλειες αλλά για σπυράκια ίσως θα πρέπει να επικεντρωθείτε με κάποιο concealer. Δεν έχει απολύτως ματ τελείωμα, θα έλεγα ημιματ, ωστόσο δεν είναι λιπαρή και μόλις στεγνώσει μπορει να σεταριστεί με πούδρα για μεγαλύτερη διάρκεια. Δεν έχει όμως μεγάλη διάρκεια και μετά από 4-6 ώρες εμφανίζει λιπαρότητα ειδικά στην ζώνη Τ. Τότεείναι που ταμπονάρω με ένα μαντήλι ειδικό και εννίοτε προσθέτω πούδρα. Δεν θα την συνιστούσα για άκρως προβληματικά δέρματα με σημάδια ακμής αφού έχει ελαφριά κάλυψη, αλλά είναι ιδανική για καθημερινή χρήση αν χρειάζεστε μικρή κάλυψη.

Δείτε εδώ το βίντεο που ετοίμασα:



Την συγκεκριμένη την έχω πάρει από το εξωτερικό αλλά σίγουρα θα την βρείτε και εδώ. 



Διάβασε επίσης:




The KM Projects
Not just another beauty blog


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...