Summer Face #2


Κόντρα στο δυσάρεστο κλίμα των ημερών θα ήθελα να σου  μιλήσω για δυο τρία πραγματάκια που έχω ξεχωρίσει τον τελευταίο καιρό και όλο πιάνω τον εαυτό μου να τα αναζητά.

Ο καιρός είναι ιδανικός για να χρησιμοποιώ αδιάβροχα προϊόντα μακιγιάζ ή γενικά προϊόντ απου έχουν μεγάλη διάρκεια. Για αυτό επιλέγω την αδιάβροχη πούδρα της Maybelline Super stay 24h στην απόχρωση nude. Προσφέρει ελαφριά προς μέτρια κάλυψη (για πούδρα) και την φοράω πάνω από το αντηλιακό μου ή την ΒΒ μου. 

Όταν χρησιμοπιπώ αντηλιακό και θέλω απλά να καλύψω ορισμένα σημεία μόνο , τότε επιλέγω ένα ελαφρυ concealer για λάμψη και ομοιόμορφο τόνο στα σημεία που χρειάζομαι. Αυτό είναι από την Physician's Formula, το Youthful wear Spotless, το οποίο έχει και αντηλιακό δείκτη προστασίας spf 15. H απόχρωση που έχω είναι η light/medium. Δεν είναι ιδανική για κάτω από τα μάτια ακόμα γιατί θα ήθελα πιο ανοιχτή απόχρωση. Όμως μέσα στο καλοκαίρι πιστεύω που θα μαυρίσω λίγο θα μου ταιριάζει. Για την ώρα το χρησιμοποιώ τοπικά σε ορισμένα σημεία που θέλω περισσότερη κάλυψη, όπως για παραδειγμα κάποιες πανάδες ή κοκκινίλες. 

Αν και χρησιμοποιώ διαφορετικά bronzer & ρουζ ανάλογα με την διάθεση μου βρίσκω ότι τον τελευταίο καριό έχω επανέλθει σε μια παλιά μου αγάπη. Στην τριπλή παλέτα σκιών της Wet N Wild, Walking on Eggshells. Σου έχω ξαναμιλήσει για αυτήν. Πολύ καλή διάρκεια ακόμα και χωρίς κάποιο eye primer , γεγονός που με κάνει να την επιλέγω ξανά και ξανά ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Τα χρώματα της γλυκά και με σατινέ υφή και ένα ελαφρή shimmer που δίνει όση λάμψη θέλω χωρίς να γίνεται υπερβολικό. Ότι χρειάζομαι δηλαδή για το καθημερινό μου μακιγιάζ.

Στα μάτια χρησιμοποιώ επίσης το Kohl eyeliner επίσης από Physician's Formula στην απόχρωση brown eyes. Είναι αδιάβροχο και έχει πολύ καλή διάρκεια ενώ είναι ιδανικό για τα δικά μου ευαίσθητα μάτια. Όλα τα Physician's Formula τα έχω αγοράσει από το iherb
Στα χείλη θέλω ενυδάτωση και δeν με πολυ νοιάζει η διάρκεια. Συνεχίζω να χρησιμοποιώ το megaslicks Balm Stain της Wet 'n' Wild, στην απόχρωση Rico Mauve.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...