GAIA Ethereal Beauty | Αντιρυτιδική συσφικτική κρέμα νύχτας



Ήρθε η ώρα να σου μιλήσω για την αντιρυτιδική συσφικτική κρέμα νύχτας της GAIA Ethereal Beauty.


Την πήρα στα χέρια μου πριν περίπου από δύο μήνες, όταν μου την έστειλε η εταιρεία για να την δοκιμάσω. Είναι μια πλούσια αντιρυτιδική και συσφικτική κρέμα νύχτας με ελιά και φυστίκι. Περιέχει υαλουρονικό οξύ, το οποίο προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και φωτεινότητα και είναι εμπλουτισμένη με ειδικό αντιρυτιδικό παράγοντα με πολυπεπτίδια για σύσφιξη, αναδόμηση και αποκατάσταση των φθορών που προκαλούνται με την ηλικία. 


Στην σύσταση της θα βρεις βιολογικό ελαιόλαδο, έλαιο φυστικιού, αργανέλαιο, ιπποφαές, αλόη, καλέντουλα, αμυγδαλέλαιο, βιολογικό εκχύλισμα χαμομηλιού, γλυκερίνη, αλλαντοίνη, προβιταμίνη Β5, βιταμίνες A,E,F και άρωμα χωρίς αλλεργιογόνα. 

Είναι πλούσια σε υφή και χρειάζεστε μόλις ελάχιστη ποσότητα για να καλύψετε όλο το πρόσωπο. Αναζωογονεί και θρέφει την επιδερμίδα και σύντομα θα δείτε ότι ενισχύει την ελαστικότητα της. Το πρωί αισθανόμουν το δέρμα μου πιο φωτεινό και ενυδατωμένο. Επειδή έχω λιπαρή επιδερμίδα, χρειαζόμουν μόλις ελάχιστη ποσότητα για την ενυδάτωση του προσώπου μου. Και επίσης με την συχνή χρήση θα προσέξετε ότι προσφέρει μια κάποια σύσφιξη, κάτι τέτοιο όμως θα φανεί μετά από λίγο καιρό. Η σύσφιξη είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί κυρίως τις λιπαρές επιδερμίδες, οι οποίες όμως είναι πολύ τυχερές στο θέμα των ρυτίδων. Έχω γράψει αναλυτικό άρθρο για το συγκεκριμένο θέμα εδώ


The KM Projects
Not just another beauty blog


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...