Summer Essentials #1

Ώρα να αρχίσω να βάζω στην άκρη τι θέλω να πάρω μαζί μου στις διακοπές και ειλικρινά είναι δύο τρία πραγματάκια που δεν θέλω να τα αφήσω πίσω με τίποτα.
Τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ συνεχώς την ΒΒ της Estee Lauder από την σειρά Clear Difference. Μου αρέσει γιατί έχει ελαφριά κάλυψη και μέτρια διάρκεια, ενώ ταυτόχρονα βοηθάει στην καταπολέμηση των κοκκινίλων και της ακμής που ιδιαίτερα το καλοκαίρι με βασανίζουν συχνά. 

Ενίοτε και για να γίνω πιο συγκεκριμένη όταν έχει πολύ υγρασία χρησιμοποιώ το Illuminating Perfecting Primer της Estee Lauder είτε με την ΒΒ είτε με το foundation (επίσης της ίδιας εταιρείας γιατί έχω βάλει στόχο να το τελειώσω). Δίνει λάμψη όχι όμως περιττή γυαλάδα και είναι ιδανικό για καλοκαιρινές βραδυνές εμφανίσεις. Επίσης, δίνει απίστευτη διάρκεια στο μακιγιάζ μου κάτι που επιδιώκω, ιδιαίτερα το βράδυ.

Συμπληρώνω τις βραδυνές εμφανίσεις με ένα φωτεινό κόκκινο κραγιόν από την σειρά Pure Color Envy Sculpting Lipstick. Έχει πολύ καλή χρωματική απόδοση και διάρκεια και μπορείτε να το δείτε πως γράφει κι εσείς στο παρακάτω βίντεο που είχα ανεβάσει παλαιότερα αλλά αξίζει να ξαναθυμηθούμε.






Διάβασε επίσης:


The KM Projects
Not just another beauty blog

Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...