Avon Intense Radiance Treatment

Μια αγωγή εντατικής θρέψης supreme oils  για τα μαλλιά μου από την Avon έπεσε  στα χέρια μου το τελευταίο διάστημα. Το δοκίμασα και σου λέω την γνώμη μου εδώ. 


Σε ένα τόσο δα μικρό σωληνάριο κρύβεται μια πλούσια θεραπεία μαλλιών βασισμένη σε θρεπτικά έλαια, ιδανική για κάθε τύπο μαλλιών. Το μόνο της μειονέκτημα είναι το μέγεθος της. Μόλις στα 50ml ίσα που αρκεί για δύο φορές αν έχεις μακριά μαλλιά. Λειτουργεί ακριβώς όπως μια μάσκα, δίνοντας όμως πολύ πιο πλούσια ενυδάτωση και προσφέροντας λάμψη στα μαλλιά. Είναι ότι καλύτερο μπορείς να επιλέξεις για μαλλιά με ξηρές άκρες ή ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Αλλά είναι τόσο λίγο που πραγματικά θα παρακαλούσα την Avon να λάβει σοβαρά υπόψη της να αλλάξει την συσκευασία. Είναι βέβαια το μοναδικό που έχω δοκιμάσει από αυτήν την σειρά και θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω και άλλα προϊόντα της σειράς αυτής. 

Σε αρκετά σημεία μου θύμισε την σειρά Elvive της L'oreal με 6 έλαια λουλουδιών που έχω δοκιμάσει στο παρελθόν και έχω μιλήσει για αυτά σε video empties.  

Διάβασε επίσης:




The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...