Τα απολύτως απαραίτητα


Εσύ τι εννοείς όταν λες τα απολύτως απαραίτητα; Εγώ πάντως εννοώ προστασία και ενυδάτωση. 
Το πρόγραμμα σήμερα περιλαμβάνει χαλάρωση, θάλασσα και σπίτι. Για εμένα λοιπόν ότι πιο απαραίτητο τώρα το καλοκαίρι θεωρείτε το αντηλιακό, το οποίο δεν παραλείπω ποτέ και φυσικά η ενυδάτωση του προσώπου μου.

Για αντηλιακή προσώπου επιλέγω την αγαπημένη μου από Estee Lauder, DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant UV Defense SPF 50. Λεπτόρρευστη, ελαφριά, απορροφάται γρήγορα και έχει πολύ υψηλό δείκτη προστασίας, παρέχει υψηλή προστασία του δέρματος με υψηλό SPF. Ενώ η αντι-οξειδωτική της σύνθεση προσφέρει ισχυρή προστασία ενάντια όλων των βασικών φθορών από ελεύθερες ρίζες. Περιέχει Βιταμίνες C και E και βοηθά στην πρόληψη των ορατών σημαδιών γήρανσης όπως λεπτές γραμμές, ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο, δυσχρωμία, θαμπάδα και τραχύτητα.  

Για την ενυδάτωση μου το βράδυ αφήνομαι στα χέρια του RESILIENCE LIFT RESTORATIVE RADIANCE OIL. Το ξηρό αυτό λάδι από την Estee Lauder δίνει νέα πνοή στο δέρμα ενισχύοντας την λάμψη, με ένα κύμα νεότητας. Αυτό το θρεπτικό, μεταξένιο και ελαφρύ αιθέριο έλαιο προσφέρει βαθιά αναπλήρωση με ένα μείγμα φυσικών φυτο-λιπιδίων κατά της κόπωσης, τα οποία είναι γνωστά για τα ιδιαίτερα πλούσια θρεπτικά συστατικά τους. 


Στα συστατικά του θα βρεις αιθέρια ελαία φυτικής προέλευσης, προερχόμενα από την Ινδική Καρύδα, Αβοκάντο και Ελιές, τα οποία είναι γνωστά για τα εξαιρετικά, μοναδικά πλούσια θρεπτικά συστατικά τους. Περιποιείται μαλακώνει και λειαίνει την επιδερμίδα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή κάτω από την ενυδατική σου κρέμα. Έχει πολύ ελαφριά σύνθεση και για αυτό ακριβώς δεν το αισθάνομαι βαρύ ακόμα και εγώ που έχω λιπαρή επιδερμίδα. Μερικές σταγόνες στις άκρες των δαχτύλων μου αρκούν για να περάσω όλο το πρόσωπο και το λαιμό.

Δεν υπάρχει λοιπόν τίποτε πιο απαραίτητο από την προστασία της επιδερμίδας μας από τον ήλιο και την ενυδάτωση της στο τέλος της μέρας. Και για τα δύο εμπιστεύομαι την Estee Lauder




The KM Projects
Not just another beauty blog

Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...