Λίγο απ' όλα , Haul, Αγαπημένα Ιουλίου & κουβεντούλα

Ήρθε η ώρα για τα αγαπημένα του μήνα, όμως αυτό το βίντεο δεν είναι σαν όλα τα άλλα.Αγαπημένα Ιουλίου
Λίγο η γενικότερη κατάσταση που επικρατεί, λίγο κάποια προσωπικά θέματα, δεν κατάφερα να κάνω βίντεο το τελευταίο διάστημα. Υπήρξαν μάλιστα αρκετές ημέρες που δεν ήθελα να κάνω edit παλαιότερα βίντεο που είχα γυρίσει. Είναι εκείνες οι στιγμές που νιώθουμε απλά πολύ καταβεβλημένοι από την πραγματικότητα και θέλουμε ένα μικρό διάλειμμα.

Τώρα όμως επέστρεψα και σας ετοίμασα ένα βίντεο "λίγο απ' όλα, λίγο Haul, λίγα αγαπημένα από Ιούνιο και Ιούλιο (αφού δεν ανέβασα αγαπημένα Ιουνίου) λίγη κουβεντούλα. 

Μέσα στον Ιούνιο πήρα κάποια πράγματα που θα ήθελα πολύ να σας τα δείξω. Καταρχάς από το Victoriaswing Πήρα τα εξής:


1.T-shirt με λογότυπο που θυμίζει Versace και την παράφραση Versexy 

2.T-shirt ασύμμετρο λευκό με κέντημα στο τελείωμα, το οποίο έχω στην κυριολεξία λατρέψει.

Για όσες ενδιαφέρονται υπάρχει και ένα κουπόνι προσφοράς από το victoriaswing με έκπτωση Coupon Amount : 20% Off που ισχύει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2015

Από το Forever21 πήρα ένα T-shirt και ένα παντελόνι αλλά και το επάνω μέρος από ένα μαγιό με δέσιμο στο λαιμό.


Αγαπημένα Ιουλίου

Ομολογώ ότι δεν είχα πολλά αγαπημένα, ούτε άλλαξα πολύ τη ρουτίνα μου. Ξεχώρισα ένα body mist από την Victoria's Secret. Είναι το love spell Και μυρίζει άνθη κερασιάς και ροδάκινο, ένας πραγματικά θεϊκός συνδυασμός. 

Ένα ντεμακιγιάζ ματιών από την Yellow Rose, με απίστευτο άρωμα μπανάνας. Η Yellow Rose είναι ελληνική εταιρεία και έχει επαγγελματικά προϊόντα. Για αυτό και την βρίσκετε σε εκθέσεις ομορφιάς. Ωστόσο, Yellow Rose μπορείτε να βρείτε και στο Academia Fresh στην Ακαδημίας, το οποίο διαθέτει και online κατάστημα.

Επειδή παρατήρησα ότι σε μερικά σημεία παρουσίασα έντονη ξηρότητα, σαν να είναι αφυδατωμένη η επιδερμίδα του προσώπου μου, ξεκίνησα και χρησιμοποιούσα την αντιγηραντική της KUESHI που πήρα από τα +Femme-Fatale.gr  . Ενώ για τα μάτια μου επέλεξα το eye balm από την Frezyderm .

Στα μαλλιά χρησιμοποίησα την υγρή κερατίνη της KATIVA, την οποία και συνεχίζω να χρησιμοποιώ. Είναι ιδανική για όσες ταλαιπωρούμε τα μαλλιά μας με θερμότητα (πιστολάκι, μασιά κτλ). Η κερατίνη ενεργοποιείται με την θερμοκρασία και δημιουργεί ένα προστατευτικό κάλυμμα στα μαλλιά, χωρίς να τα βαραίνει. Γενικά ως συστατικό η κερατίνη είναι κάτι που λατρεύω και το επιλέγω σε πολλά προϊόντα για τα μαλλιά.

Η ΒΒ που χρησιμοποίησα περισσότερο αυτό το διάστημα ήταν της Estee Lauder από την σειρά Clear Difference.  Με ελαφριά κάλυψη και υφή, δίνει ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα , ενώ παρέχει και υψηλή αντηλιακή προστασία SPF 35. Εξουδετερώνει αμέσως την ερυθρότητα και καλύπτει επαρκώς τα σημάδια που οφείλονται στα σπυράκια, τους πόρους και τις ατέλειες, ενώ τα καταπραϋντικά συστατικά της συμβάλλουν στη μείωση της εμφάνισης ερυθρότητας και ερεθισμών, χωρίς να προκαλεί ακμή ή να φράσσει τους πόρους.

Επίσης, για concealer αλλά και highlighter χρησιμοποίησα τBrush On Glow BB Highlighter. Σε πολυτελής συσκευασία με περιστρεφόμενο απλικατέρ και πινελάκι που διευκολύνει την εφαρμογή του, είναι ένα concealer / highlighter το οποίο προσφέρει λάμψη στα μάτια αλλά και σε άλλα σημεία του προσώπου μας, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει μέτρια κάλυψη.

Χρησιμοποιώ καθημερινά πλέον το μολύβι από την σειρά Twist Eyeshadows του Korres στην καφέ/μπρονζέ απόχρωση. Αλλά και την σκιά της Wet n Wild Walking on Eggshels για την οποία σου έχω ξαναμιλήσει.

Σε μάσκαρα επέλεξα την Hypnose Precious Shells της Lancome που δίνει ένα ήπιο και καθημερινό παοτέλεσμα αλλά σε συνδυασμό με το Little black primer της Estee Lauder έδιναν όγκο στις βλεφαρίδες μου και το χρώμα διαρκούσε πολύ.

Από σειρές το έριξα σε κάποιες κορεάτικες αλλά άρχισε πάλι και το αγαπημένο από πέρυσι Strain , ο δεύτερος κύκλος. Επίσης, είδα το Magic City, Που μου άρεσε αρκετά χωρίς όμως να με ξετρελάνει .

Αυτά από μένα και την μικρή μου "μίρλα". Ελπίζω για εσάς να ήταν λίγο καλύτερος ο μήνας που μας πέρασε. Να ευχηθώ σε όλους καλές διακοπές (φύγουμε, δεν φύγουμε) και μέχρι το επόμενο βίντεο, φιλάκια πολλά!!!





Διάβασε επίσης:



The KM Projects
Not just another beauty blog


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...