Το λαδάκι σου και σε άλλη παραλία L'oreal Elvive Extraordinary oil

 Ένα από τα απαραίτητα που θα πάρω μαζί μου στην παραλία είναι ένα λάδι για τα μαλλιά και αυτό το διάστημα στην τσάντα της θάλασσας έχω βάλει το Extraordinary Oil της σειράς Elvive της +L'Oréal .


Αν και το έχω καιρό το είχα χρησιμοποιήσει ελάχιστα. Όχι γιατί δεν μου άρεσε αλλά γιατί είχα πάντα κάποιο άλλο στο μυαλό ή για δοκιμή. Έτσι αποφάσισα να του δώσω το χρόνο και την αφοσίωση που του αναλογεί και να το χρησιμοποιήσω επιμελώς αυτόν τον μήνα. Και ποια είναι καλύτερη χρήση για το καλοκαίρι από το να το πάρεις μαζί στην τσάντα της παραλίας;

Συνήθως έβαζα μαζί μου λίγη μάσκα μαλλιών και την χρησιμοποιούσα αμέσως μετά την θάλασσα σαν προστασία από το αλάτι και τον ήλιο. Φέτος πήρα μαζί μου το Extraordinary Oil  και μαζί με μια πιρούνα για τα μαλλιά (ή ότι άλλο σας βολεύει) είναι ότι πιο ιδανικό για τα μαλλιά μου φέτος το καλοκαίρι.

Έχει καταπληκτική μυρωδιά (αν και υποκειμενικός παράγοντας το ομολογώ) και προσφέρει πλούσια ενυδάτωση χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά. Το χρησιμοποιώ και σαν μάσκα πριν το λούσιμο αλλά και μετά το λούσιμο στις άκρες για να τιθασεύσω το φριζάρισμα. Όμως βρίσκω ότι και για την παραλία κάνει καταπληκτική δουλειά. Το συγκεκριμένο είναι για βαμμένα μαλλιά και πιστεύω ότι προστατεύει αρκετά το χρώμα των μαλλιών μου και από τον ήλιο καθώς περιέχει φίλτρα UV. 

Το απλό έλαιο της ίδιας σειράς το έχω δοκιμάσει σε δείγμα μόνο και το βρήκα αρκετά πιο ελαφρύ. Αυτό είναι κατάτι πιο πλούσιο και για αυτό χρειάζομαι μικρή ποσότητα για τα δικά μου κοντά (πλέον) μαλλιά.


Εσύ δοκίμασες να το πάρεις μαζί σου στην παραλία;



Διάβασε επίσης:


The KM Projects
Not just another beauty blog

Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...