Summer Face #3


Απλό καθημερινό μακιγιάζ κατά την διάρκεια των διακοπών σημαίνει να φοράς τα απολύτως απαραίτητα. Και για μένα αυτό σημαίνει μόνο αντηλιακή με υψηλό δείκτη προστασίας. Αν χρειαστεί όμως να τονίσω λίγο κάποια χαρακτηριστικά τότε αυτό το διάστημα επιλέγω τα εξής:


Πάνω από το αντηλιακό (με ή χωρίς χρώμα ανάλογα τις ανάγκες μου) θα βάλω μια πούδρα κατά προτίμηση αδιάβροχη όπως αυτή από την +Maybelline NY Greece  για την οποία σου έχω ξαναμιλήσει. Είναι από την σειρά 24H Superstay στην απόχρωση nude και με έχει βολέψει πολύ για το καλοκαίρι. 

Το πιο πιθανό είναι να μην χρησιμοποιήσω bronzer το πρωί και να μείνω σε ένα απλό φωτεινό ρουζ για να δώσω ζωντάνια στα μήλα. Επιλέγω από τα H & M το ρουζ Spring Flower με έντονους κοραλοφούξια τόνους. Περνάω το πινέλο γρήγορα πάνω από όλα τα χρώματα και είμαι έτοιμη.

Στα μάτια θα βάλω μια σκιά σε γήινους τόνους. Αυτό το καιρό επιλέγω απλά το μολύβι σκιά στην απόχρωση brown από τα H&M . Βάφω λίγο το περίγραμμα του ματιού και μετά με ένα πινέλο ή και με τα δάχτυλα το απλώνω στο κινητό βλέφαρο και δημιουργώ ένα ελαφρύ καφέ smokey, άκρως καλοκαιρινό. Συμπληρώνω απλά με μια μάσκαρα. 

Στα χείλη επιλέγω το νέο κραγιόν της Essence στην nude απόχρωση Come Naturally 03 που έχω λατρέψει .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...