Παντρεύεσαι; Κατέβασε τώρα το Wedding Party App


Μια εφαρμογή που κυριολεκτικά με έκανε να επιθυμώ να ξαναπαντρευτώ (τον ίδιο άντρα φυσικά) μόνο και μόνο για να την προσθέσω στον γάμο μου!!!
Ίσως το πιο πρακτικό application για τους μελλόνυμφους αλλά και για τους καλεσμένους τους. Το Wedding Party είναι μια εφαρμογή που σας βοηθάει να οργανώσετε διασκεδαστικά τον γάμο σας, δίνοντας ταυτόχρονα την δυνατότητα στους καλεσμένους σας να συμμετέχουν στην διαδικασία.



Με το Wedding Party μπορείς να συγκεντρώσεις όλες τις φωτογραφίες από την προετοιμασία του γάμου σου αλλά και να έχεις πρόσβαση σε όλες τις στιγμές τις διαδικασίας και του τελικού πάρτυ, μέσα από τα μάτια των καλεσμένων σου.


Μπορείς να ανεβάζεις φωτογραφίες από την προετοιμασία του γάμου, όπως τα νυφικά που δοκιμάζεις, τις τούρτες που σχεδιάζεις να έχεις, τις μπομπονιέρες, την εκκλησία κτλ. Έχεις την δυνατότητα να ανεβάσεις και την λίστα γάμου σου!!!!

Απλά κατεβάζεις το Wedding Party και προσκαλείς του καλεσμένους σου να ενημερωθούν για τις διαδικασίες, να επιλέξουν δώρο μέσα από την λίστα γάμου, να μοιραστούν κοινές φωτογραφίες από την ζωή σας και πολλά πολλά άλλα.

Οι καλεσμένοι μπορούν να μοιράζονται φωτογραφίες αλλά και να ανταλλάσσουν μηνύματα ενώ μένουν ενημερωμένοι για κάθε σημαντική πληροφορία και γεγονός γύρω από την μεγάλη ημέρα.


Και το ακόμα καλύτερο; Η εφαρμογή Wedding Party είναι εντελώς δωρεάν!!! Όσοι έχουν iphone ή smartphone , απλά κατεβάζουν την εφαρμογή .  Ακόμα όμως κι αν δεν έχετε μπορείτε απλά να μπείτε στο Wedding Party και να συμμετέχετε στην διαδικασία από τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή

Μπορείτε να προσκαλέσετε όσους θέλετε αφού δεν υπάρχει περιορισμός στους καλεσμένους. 





Ακόμα και μετά την μεγάλη μέρα του γάμου σας, μπορείτε να μπείτε και να κατεβάσετε ότι φωτογραφία επιθυμείτε ή και όλες. Το Wedding Party μπορεί να βοηθήσει τους καλεσμένους σας με την λίστα γάμου, με πληροφορίες για την δεξίωση ακόμα μπορούν να δουν ποιοι θα έρθουν και να μοιραστούν μαζί τους μηνύματα και φωτογραφίες. 

Με το Wedding Party είναι σαν να δημιουργείτε αυτόματα την ιστοσελίδα του γάμου σας!




 Advertisement

Διάβασε επίσης:


The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...