Αγαπημένα Αυγούστου - August faves 2015



Τα Αγαπημένα του μήνα Αυγούστου είναι για μένα και αγαπημένα των διακοπών. 


Ξεκινάω με τα αντηλιακά που χρησιμοποίησα, γιατί Αύγουστος για μένα σημαίνει διακοπές και οι διακοπές μου είναι γεμάτες θάλασσα και ήλιο. Για τα μαλλιά χρησιμοποίησα της L'oreal το Elvive Extraordinary oil για βαμμένα μαλλιά. Περιέχει πολύτιμα έλαια λουλουδιών και φίλτρα UV. Ένα λαδάκι ιδανικό για την παραλία. Το είχαμε αναφέρει στο βίντεο που κάναμε στο κανάλι της Κωνσταντίνας +AnotherMakeupWorld  καθώς και τα υπόλοιπα αντηλιακά που προτίμησα να εμπιστευτώ.

Στο πρόσωπο χρησιμοποίησα το Sunscreen New Velvet technology της Frezyderm. Με βελούδινο διάφανο τελείωμα και πολύ υψηλό δείκτη προστασίας (εγώ χρησιμοποίησα αυτό με SPF 30) είναι ιδανικό για βάση μακιγιάζ και για χρήση στην πόλη. Extra tip! Ανανεώστε την αντηλιακή σας προστασία κατά την διάρκεια της ημέρας, φορώντας το Velvet Sunscreen ΠΑΝΩ από το μακιγιάζ σας. Στην παραλία προτίμησα το αντηλιακό της Bioderma Photoderm Spot, ιδανικό για εξαιρετικά φωτοευαίσθητα δέρματα με τάση για πανάδες. Για το σώμα επέλεξα της Castalia από την σειρά Helioderm με SPF 50+.


Ένα εξαιρετικό προϊόν καθαρισμού για ευαίσθητες και ξηρές επιδερμίδες, για πρόσωπο και για σώμα είναι το Sensial Gel Nettoyant Surgras . Ήμουν τυχερή που είχα πάρει μαζί μου σε μέγεθος ταξιδιού, καθώς έβγαλα φωτοαλλεργία από τον ήλιο και το χρησιμοποιούσα για όλο το σώμα. 

Περνώντας στο μακιγιάζ θα ήθελα να πω ότι είχα το ελάχιστο δυνατό και τις δύο-τρεις φορές που χρειάστηκε να βαφτώ για βράδυ χρησιμοποίησα της Estee Lauder το Double Wear, η απόχρωση μου είναι η Desert Beige. To άπλωνα με το σφουγγαράκι της Real Techniques , που είχα πάρει από το iherb, γιατί διαφορετικά θεωρώ ότι είναι πολύ βαρύ για μένα. Ένα foundation εξαιρετικής κάλυψης και διάρκειας, ιδανικό για καλοκαίρι αφού δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν ιδρώσετε. Επίσης, πολύ σημαντικό το ότι δεν μεταφέρετε στα ρούχα, ακόμα κι αν ακουμπήσετε κατά λάθος. 

Για πρωινό μακιγιάζ (όταν χρειαζόταν γιατί και αυτό το απέφευγα) χρησιμοποιούσα την CC cream της +YOUTH LAB. Dermocosmetics . Μια CC ελαφριάς κάλυψης που έχω δείξει σε παλαιότερο demo & review video. Πρόσεξα ότι είχε περισσότερη διάρκεια, παρόλο που είχε πολύ περισσότερη ζέστη. Συνεχίζω να την χρησιμοποιώ και τώρα που επέστρεψα στην Αθήνα. 

Σε μπρόνζερ επέλεξα της Bourgois σε χρυσή απόχρωση και υπέροχη, λαχταριστή συσκευασία. Ενώ για ρουζ φορούσα τις πέρλες από το +The Body Shop UK . 


Σε πούδρα χρησιμοποίησα την Youthful Wear της Physician's Formula. Επίσης την είχα πάρει από το iherb και έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένη. Έχει ελάχιστα shimmer, δίνοντας έτσι ένα τελείωμα λάμψης στο μακιγιάζ σας, ενώ περιέχει και αντηλιακή προστασία SPF 15.

Η μάσκαρα που κέρδισε την εμπιστοσύνη μου αυτό το μήνα ήταν από την +essencecosmetics , η πράσινη από την σειρά Lash Princess. Ενώ το κραγιόν που ξεχώρισα ήταν το νούμερο 315 από την σειρά Colour Crush του The Body Shop

Τέλος, το άρωμα του καλοκαιριού ήταν το Bronze Goddess της Estee Lauder. Ένα ανατολίτικο γλυκοπιπεράτο άρωμα που με έχει ξετρελάνει τον τελευταίο καιρό στην κυριολεξία.


Αυτά ήταν τα αγαπημένα μου για τον μήνα Αύγουστο , εσείς τι ξεχωρίσατε μέσα στον Αύγουστο;

Δείτε εδώ το βίντεο με όλα τα αγαπημένα μου 




Διάβασε επίσης:



The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...