Back to School με πολλές προσφορές για μικρούς και μεγάλους μαθητές


Ο Σεπτέμβριος επέστρεψε και μαζί με αυτόν τα σχολεία. Ευτυχώς υπάρχουν πολλές Back to School προσφορές για μικρούς και μεγάλους μαθητές



Ως θεία και νονά έχω πάντα στο νου μου ότι τέτοια εποχή πρέπει να εξοπλιστούμε με τα απαραίτητα για μια νέα υπέροχη σχολική χρονιά. Θα ξεκινήσω πρώτα απ' όλα με τις τσάντες αλλά και τα παπούτσια, αφού στο myshoe.gr μπορούμε να βρούμε νέα παπούτσια για την σχολική χρονιά που ξεκινά και με αγορές άνω των €50 ή €65 μας δίνουν δώρο μία κασετίνα ή μία τσάντα Paxos αντίστοιχα!




Αν ψάχνετε για ρούχα στο Bodytalk θα βρείτε φόρμες για αγόρια και κορίτσια. 

Για τσάντες, ρίξτε και μια ματιά στις Eastpack, έχουν δύο νέες σειρές Vlisco και Uniwax για τους όσους θέλουν να ξεχωρίσουν!


Το κατάστημα Paperinos, μέχρι και τις 30/09 προσφέρει 15% έκπτωση σε όλα τα σακίδια πλάτης, ενώ για τους λίγο μικρότερους, θα βρείτε σακίδια νηπιαγωγείου σε σχέδια με φαντασία.

Για όλες τις υπόλοιπες σχολικές “προμήθειες” όπως βιβλία, βοηθήματα και γραφική ύλη, στα Public θα βρείτε ειδική ενότητα με τα πάντα για το σχολείο για κάθε ηλικία, ενώ από το Greekbooks εκτός από σχολικά βοηθήματα μπορείτε να βρείτε σακίδια με αγαπημένους ήρωες όπως η Hello Kitty, ο Batman και ο Superman

Εύχομαι εκτός από σχολικά να εξοπλιστείτε και με υπομονή και καθαρό μυαλό για να έχετε μια Υπέροχη Σχολική Χρονιά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...