Women’ secret Φθινόπωρο 2015 | Being pretty and comfortable has never been so sexy!

 Αυτό το Φθινόπωρο θα μετατραπεί στην πιο θηλυκή εποχή χάρη στη women’ secret, η οποία θα σας κάνει να νιώσετε Όμορφες, Άνετες και Sexy με τα ολοκαίνουρια trends της νέας συλλογής: σκούρα κόκκινα σαν τα κεράσια, το κρασί, το βυσσινί της Βουργουνδίας… Μπείτε σε έναν κόσμο άνεσης με πρακτικά «In & Out» είδη και τολμήστε να συνδυάσετε ζεστές υφές με σατέν ή τούλι.



Ανακαλύψτε αισθησιακές συλλογές με αθλητικές πινελιές, οι οποίες θα αναδείξουν τη sexy σας πλευρά. Είδη που συνδυάζουν άψογα, super άνετα υλικά με μια μινιμαλιστική και ταυτόχρονα trendy αισθητική. Δημιουργήστε ρομαντικά αλλά και αποπλανητικά looks.


Κορσέδες με άψογη εφαρμογή στο σώμα, απαλά και άνετα εσώρουχα, ρούχα για το σπίτι αλλά και για τις δραστηριότητες εκτός σπιτιού. Πρακτικότητα, θηλυκότητα και αισθησιασμός είναι τα χαρακτηριστικά που κυριαρχούν και φέτος στις συλλογές της women’ secret.



Προετοιμαστείτε για την έναρξη του Φθινοπώρου με το απόλυτο brand που σας φροντίζει και σας κάνει να νιώθετε ο εαυτός σας, όχι μόνο σε πολύ ιδιαίτερες στιγμές αλλά κάθε μέρα, κάθε στιγμή!






Καταστήματα:

Εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall, Λ. Βουλιαγμένης 276, Άγιος Δημήτριος.
Εμπορικό κέντρο RIVER WEST, Λ. Κηφισού 96-98, Αιγάλεω.



Διάβασε επίσης:


The KM Projects
Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...